Thursday, March 28, 2024

Promotiile de iarna se tin lant, iar Meli Melo vine in intampinarea clientilor nostri cu noi Oferte de Sezon

Must Read

Campanie 9.99

Alege produsul dorit din zeci de modele propuse! Comanda online, transport gratuit pentru cumparaturi de peste 100 de lei. Modelele sunt disponibile in limita stocului!

Campanie 19.99

Promotii Hot de sezon! Nu rata ocazia de a beneficia de o gama diversa de produse cu pret special. Transport gratuit pentru comenzi peste 100 Ron! Produsele sunt disponibile in limita stocului.

- Advertisement -

Dresuri si colanti -50%

Potriviti pentru zilele racoroase de toamna, cu rochia sau fusta ta preferata! Preturi speciale in PROMOmania, exclusiv online! Transport GRATUIT pentru comenzile peste 100 Ron.

Genti – pana la -67%

Geanta ta preferata este acum in promotie! Alege din zeci de modele de genti casual sau office, rucsacuri colorate sau genti plic de seara! Comanda online, transport gratuit pentru cumparaturi de peste 100 de lei.

Caciuli, fulare, manusi – 50%

Articole de iarna moderne, modele deosebite, versatile. Alege stilul Meli Melo si completeaza-ti tinuta din acest sezon! Livrare gratuita pentru comenzile peste 100 lei.

Campanie Craciun

Produse minunate de sezon!!! Produsele sunt valabile in limita stocului disponibil.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x