Thursday, March 28, 2024

NANOXYN ALPHA™ – cel mai bun supliment antioxidant de pe piaţă!

Must Read

Trebuie să îți prezint Nanoxyn Alpha – o formulă antioxidantă superioară şi avansată, exclusiv de la Nanosof Health SRL! Unicul supliment alimentar care conţine şi eliberează oxigen la nivel celular.
Nanoxyn Alpha este o formulă revoluţionară care foloseşte beneficiile nanotehnologiei pentru efectul antioxidant suprem.

Sistemul de absorbție bazat pe NANOTEHNOLOGIE despre care vei învăţa mai multe acum, facilitează transportul ingredientelor esenţiale la nivel celular, ceea ce amplifică puternic absorbţia nutrienţilor şi antioxidanţilor.

Scopul principal al lui Nanoxyn Alpha este să livreze Oxigen şi NUTRIENTE la nivel celular prin a le conecta la structura sa de NANOCARBON.

Comanda NANOXYN ALPHA™ chiar acum!

Sângele nostru este vehiculul cheie de transport pentru nutrienţi în corpul nostru. Cu toate acestea, având în vedere obiceiurile alimentare şi stilul de viaţă pe care majoritatea îl avem astăzi, există o creştere în nivelul de toxine pe care organismul nostru trebuie să le proceseze.

- Advertisement -

Importanţa oxigenării sangvine – în cazul în care corpul nostru nu primeşte antioxidanţi, poate da de probleme în combaterea radicalilor liberi produşi, ducând la degradarea celulelor. Acest tip de degradare este asociat cu unele dintre cele mai îngrijorătoare boli de astăzi.

Nanoxyn Alpha va livra de asemenea Nitrogen, împreună cu mari cantităţi de Oxigen celulelor tale, purificând întregul sistem.

Studiile arată că nivelurile crescute de Oxigen şi Nitrogen ar putea promova o circulaţie periferică mai bună, un nivel de colesterol sănătos, energie sporită, un metabolism îmbunătățit şi regenerare celulară. Va conduce la o funcţionare mai bună a inimii şi a ficatului, iar în acelaşi timp îţi va îngriji și pielea.
Deci Cum Îmi Îmbunatateste Asta Dispoziţia Psihica?

O dispoziţie psihică proastă este de multe ori legată de o proastă oxigenare a creierului şi a corpului.
O minte sănătoasă va prospera într-un corp sănătos. Majoritatea stărilor noastre sunt legate de corp, mai ales dacă acesta încearcă să transmită o stare de discomfort.

Permiţând o oxigenare adecvată cu ajutorul tehnologiei sale bazate pe nanocarbon, Nanoxyn Alpha transportă atât nutrienţi, cât și o cantitate mare de Oxigen la nivel celular.

Fluxul de sânge revigorat şi curăţat va transmite această informaţie receptorilor din creier. Pe lângă un metabolism împuternicit, nivelul general de energie va creşte, la fel ca şi capacitatea de concentrare, deoarece creierul este mai bine irigat.

A avea un rezervor de energie mărit vă va permite să faceţi exerciţii fizice pentru un timp mai îndelungat, crescând în continuare producţia de endorfine, substanţa direct asociată cu starea de fericire.

Descopera beneficiile oferite de aceste tablete!

Primele aplicaţii ce au fost investigate cu privire la acest produs au fost făcute în scop medical, pe masură ce apăreau rezultate uimitoare încă de la primele teste efectuate. De asemenea, se fac în continuare cercetări legate de tratarea herpesului, precum şi a altor afecţiuni ale pielii, iar rezultatele sunt deosebit de promiţătoare. Nanosof Health SRL se concentrează pe dezvoltarea şi lansarea pe piaţă a unor produse destinate consumatorului final, având componenta nanoSOF ca ingredient activ. NanoSOF™, nanomaterial ce consta in carbune vegetal nanometric (distribuit pe straturi concentrice = nano onion-poly-like solid fullerenes),este obţinut din sâmburi uscaţi de măsline. Deoarece procesul este în întregime VERDE, metoda nu presupune folosirea solvenţilor chimici şi poate fi uşor aplicată în producţia pe scară largă. Nanoxyn Alpha™, primul produs deja destinat consumului pe piaţă de către consumatorul final, este un supliment nutriţional în totalitate natural, care beneficiază de proprietăţile catalitice şi conţinutul ridicat de oxigen ale componentei nanoSOF™.

NANOXYN ALPHA™- cel mai bun supliment antioxidant de pe piaţă!
Putem să facem o astfel de afirmaţie pe baza următoarelor aspecte:
• Suplimentul antioxidant Nanoxyn Alpha™ conţine un ingredient natural care a fost recent descoperit, cu triplă acţiune de susţinere a funcţiilor corpului uman;
• S-a dovedit că un regim antioxidant pe bază de Nanoxyn Alpha™ dă rezultate în primele 30 de zile;
• Nanoxyn Alpha™ este singurul supliment antioxidant care eliberează oxigen direct în sânge;
• Un aport zilnic de supliment antioxidant natural Nanoxyn Alpha™ accelerează procesul de regenerare celulară;
• Ingredientul unic din Nanoxyn Alpha™ este un bun adjuvant în dietele antioxidante, deoarece creşte eficienţa altor suplimente şi vitamine administrate;
• Suplimentele antioxidante folosite în Nanoxyn Alpha™ sunt ingrediente naturale de calitate superioară, certificate de producător.

BENEFICIILE unei diete antioxidante pe bază de Nanoxyn Alpha™:
• Activarea metabolismului celular printr-o mai bună oxigenare a organismului;

• Susţinerea metabolismului general prin reducerea toxinelor şi a radicalilor liberi;

• Curăţarea sistemului digestiv şi a ficatului;
• Menţinerea unui sistem circulator sănătos, în baza unei circulaţii sangvine mai bune;
• Îmbunătăţirea şi tonifierea pielii, prin asigurarea unei circulaţii periferice mai bune;
• Meţinerea colesterolului bun şi a nivelului de ESR (rata de sedimentare a eritrocitelor).

Comanda NANOXYN ALPHA™ chiar acum!

O sigură tabletă de Nanoxyn Alpha™ cu o greutate de 430 mg are un nivel de 6000 al indicatorului ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity = capacitatea de absorbţie a radicalilor din oxigen), ceea ce acoperă necesarul de supliment antioxidant pentru o zi întreagă al unei persoane.

Nanoxyn Alpha™ conţine tablete cu eliberare lentă pe parcursul a 24 de ore, asigurând faptul că se eliberează treptat în corp exact cantitatea optimă de suplimente antioxidante de-a lungul zilei, fără a exista riscul de supradozaj.

DESCRIEREA PRODUSULUI

Nanoxyn Alpha™, cel mai bun supliment antioxidant existent pe piaţă, a fost obţinut prin combinarea unor suplimente antioxidante naturale cunoscute, sub formă de pudră: extract de vin roşu, extract de seminţe de struguri şi extract de frunze de măslin. Aceste trei suplimente antioxidante sunt folosite în combinaţie cu nanoSOF, pe post de catalizator şi neutralizator al radicalilor liberi din organism. Materialul nanoSOF este dispersat în amestecul natural de antioxidanţi, având o valoare neutră a pH-ului. Consumul recomandat de supliment antioxidant Nanoxyn Alpha™ este de o tabletă dimineaţa, luată cu un pahar mare de apă. Acest mod de administrare asigură o distribuţie optimă a suplimentelor de antioxidanţi în fluidele corpului.

Comanda NANOXYN ALPHA™ chiar acum!

INGREDIENTE
• Carbune vegetal nanometric (distribuit pe straturi concentrice) (nanoSOF™) – 60 mcg / tabletă Ingredientul inovator folosit în Nanoxyn Alpha™ este nanoSOF™, care este produs integral din sâmburi uscaţi de măsline, pe baza unei tehnologii patentate. Componenta nanoSOF™ are proprietăţi antioxidante când este dispersată în apă sau într-un amestec de suplimente antioxidante naturale. Principala sa proprietate este să acţioneze ca un catalizator de mari dimensiuni, având un efect de multiplicare şi potenţare a acţiunii antioxidanţilor naturali ce provin din fructe, legume, vitamine şi suplimente antioxidante naturale.
• Extract de vin roşu şi seminţe de struguri – 180 mg / tabletă (30 mg de extract de vin roşu şi 150 mg de extract de seminţe de struguri) Aceste suplimente antioxidante constau în componente bioactive numite fenoli, care includ: resveratrol, acizi fenolici, antocianine şi flavonoide. Aceste componente au proprietăţi binecunoscute de menţinere a unui sistem imunitar sănătos şi de asigurare a unei bune circulaţii sangvine.
• Extract de frunze de măslin – 250 mg / tabletă Componenta bioactivă din frunzele de măslin este oleuropeina, cu o capacitate antioxidantă ridicată, care aduce beneficii substanţiale în ceea ce priveşte sănătatea, în sensul că sprijină organismul în lupta cu bacteriile.

NANOMATERIAL
Fullerenii au fost descoperiţi din întâmplare în 1985, fapt pentru care în 1986 a fost acordat premiul Nobel pentru chimie. Numele de “fullereni” provine de la cunoscutul arhitect Buckminster Fuller, care a construit celebrul dom geodezic – biosfera Montreal. Fullerenii sunt un alotrop de carbon (o moleculă ce constă într-un singur element) cu o structură chimică între grafit şi diamant. Este o moleculă cu 60 de atomi de carbon şi o structură asemănătoare balonului de fotbal (C60). Diametrul unei molecule C60 este de aprox. 0,7 nm (1 nm = 10-6 mm). În mod surprinzător, există un număr de fullereni sau fragmente de fullereni în natură: în carbunele medicinal, în carbonul activat şi în funinginea produsă în urma arderii sâmburilor sau legumelor proaspete. Ingredientul inovator din nano polifullerenii distribuiţi pe straturi concentrice (nanoSOF) se obţine exclusiv prin procesul de prelucrare a sâmburilor uscaţi de măsline, pe baza unei metode brevetate de producător. El conţine: oxigen (83.88%), carbon (13.93%) şi nitrogen (1.3%). Pentru a folosi materialul nanoSOF în suplimentul nostru antioxidant natural, nanomaterialul este tratat ultrasonic în apă ultra-pură, pentru a obţine un nanomaterial ce se încadrează într-un inverval nanometric specific. Materialul nanoSOF™ are o suprafaţă încărcată puternic negativ, ceea ce îi conferă acestuia capacităţi de absorbţie de tip burete, ceea ce contribuie la absorbţia radicalilor liberi din organism şi, de asemenea, funcţionează ca un catalizator de mari dimensiuni care multiplică activitatea antioxidanţilor naturali ce provin din fructe, legume, vitamine şi suplimente antioxidante naturale.

Proprietatile superioare ale NanoSOF™

Nanosof ™ este un Bio-cărbune nanometric cu un conținut mare de oxigen si capacitate de adsorbție mare a radicalilor liberi cat si putere de furnizare de oxigen nativ.
Primele studii și investigații asupra proprietăților acestor nanomateriale au început înainte de 2010. Cu sprijinul dr. Ioan Stamatin, de la Universitatea din București, s-au efectuat primele investigări asupra capacității de captare a radicalilor liberi ( testul ORAC), constatându-se proprietăți net superioare ale biocarbunelui nanoSOF™ prin raportare la alți antioxidanți.

Menținerea unei stări de tinerețe la orice vârstă
Multiple analize si observații experimentale au condus la elaborarea unor combinații cu extracte naturale și NanoSOF™ care conlucrează sinergic, ducand, în consecință, la o creștere a capacității de reducere a radicalior liberi, a stresului oxidativ sau a elementelor de bază în menținerea unei stări de sănătate precum performantă, reducerea oboselii.

Comanda NANOXYN ALPHA™ chiar acum!

Cantitate uriasa de oxigen
NanoSOF™ are proprietăţi antioxidante când este dispersat în apă sau într-un amestec de suplimente antioxidante naturale. De altfel, principala sa proprietate este aceea de a acționa ca un catalizator foarte puternic, având efecte de multiplicare şi potenţare a acţiunii antioxidanţilor naturali ce provin din fructe, legume, vitamine şi suplimente antioxidante naturale. Mai mult decât atât, structura sa de NANOCARBON conţine o cantitate uriaşă de Oxigen (83.88%), care este livrată direct în fluxul tău sangvin, transportând nutrienţi direct la nivel celular.

Performante sporite cu NanoSOF™
Oxigenarea optimă a corpului tău conduce la o stare fizică şi psihologică mai bună, îți oferă mai multă energie şi, în consecinţă, o performanţă sporită.
Oxigenul este marele secret al anti-îmbătrânirii pentru că celulele care sunt mai bine oxigenate se pot regenera mai bine

Nnaoxyn Alpha™ va ajută să puneți sfârşit semnelor şi simptomelor îmbătrânirii şi, în acelaşi timp, să contribuie la un organism mai sănătos cu o piele şi o textură revitalizată
Capacitatea sa de a reduce stresul oxidativ asupra celulelor și, în același timp, să ajute la furnizarea si suplimentarea unor cantități de Oxigen necesar fiecărei celule il distinge ca un supliment alimentar de excepție

Studii Clinice despre Nanoxyn Alpha™

1. Nanoxyn Alpha study – Histopathologic findings by P.N. Nation, DVM, MVSc, PhD, Diplomate ACVP. per Animal Pathology Services APS Ltd. – Nanoxyn Alpha Study – Histopathologic Findings Nanoxyn Alpha study photomicrographs – Nanoxyn Alpha Study Photomicrographs Nanoxyn Alpha study Legend – Nanoxyn Alpha Study Legend Curriculum Vitae Dr. P.N. Nation – CV DR. P.N. Nation Studii care implică NANOCARBON-ul: Nanotechnology and antioxidant therapy: an emerging approach for neurodegenerative diseases 2014.
2. Neuroprotective effects of hydrated fullerene C60: cortical and hippocampal EEG interplay in an amyloid-infused rat model of Alzheimer’s disease – 2015
3. C(60) and water-soluble fullerene derivatives as antioxidants against radical-initiated lipid peroxidation -1999
4. Fullerene nanomaterials inhibit the allergic response – 2007
5. Water-soluble C60 fullerene prevents degeneration of articular cartilage in osteoarthritis via down-regulation of chondrocyte catabolic activity and inhibition of cartilage degeneration during disease development- 2007
6. C60 fullerene is a powerful antioxidant in vivo with no acute or subacute toxicity – 2005
7. Medicinal applications of fullerenes – 2007
8. C60 Fullerene as Synergistic Agent in Tumor-Inhibitory Doxorubicin Treatment – 2014

Studii care implică efectele antioxidante ale uleiului de măsline, vinului roșu și extractului de semințe de struguri:
1. The study of phenolic compounds as natural antioxidants in wine – 2003
2. Grapes and Cardiovascular Disease – 2009
3. Resveratrol as an antioxidant and pro-oxidant agent: mechanisms and clinical implications – 2007
4. Antioxidant activity of olive polyphenols in humans: a review – 2009

Ce sunt antioxidantii si radicalii liberi

Comanda NANOXYN ALPHA™ chiar acum!

Antioxidantii sunt compusi naturali care protejeaza organismul de pericolul radicalilor liberi. Radicalii liberi sunt atomi sau grupuri de atomi care (daca nu sunt tinuti sub control de antioxidanti) afecteaza celulele, sistemul imunitar si pot duce la diverse boli, precum cele de inima, la cancer sau alte boli degenerative. Radicalii liberi sunt considerati de oamenii de stiinta si o cauza a procesului de imbatranire si de asemenea cauza numeroaselor boli mentale ce apar din cauza numarului prea mare de radicali liberi in raport cu numarul pre mic de antioxidanti.

Radicalii liberi sunt neutralizati de antioxidantii care exista in mod natural in organism. Dintre acesti antioxidanti cei mai importanti sunt reprezentati de patru enzime: superoxid dismutaza (SOD), glutation peroxidaza, catalaza si metionina reductaza, pe care organismul le poate produce in general fara probleme.
Desi multi antioxidanti pot fi obtinuti din alimentatie, cum ar fi fructele proaspete, legumele proaspete, germenii de grau etc., este greu sa obtii o cantitate suficienta din aceste surse incat sa inlaturi in permanenta radicalii liberi creati de mediul poluat. Putem reduce amenintarea radicalilor liberi consumand suplimente de nutrienti-cheie precum NANOXYN. Un nivel ridicat de antioxidanti se pare ca protejeaza in special de cancer.
Conform studiilor din domeniu o celula primeste aproximativ zece mii de atacuri pe zi de la radicalii liberi. Si daca ne gandim ca avem miliarde de cellule, putem vizualiza posibila dimensiune a pericolului. Totusi, antioxidantii fac o treaba admirabila si reusesc sa repare cel putin 99% dintre pagubele produse de radicalii liberi. Insa mica fractiune ce ramane neraparata se acumuleaza de-a lungul anilor si poate ajunge sa distruga cellule si chiar sa scoate din functiune organe intregi. Aceste distrugeri cumulative in timp ale radicalilor liberi constituie o cauza importanta a imbatranirii premature, precum si a tulburarilor si bolilor cornice legate de batranete. Fiecare clipa a existentei noastre este un dans elegant al radicalilor liberi si al antioxidantilor. Cand activitatea radicalilor liberi devine mai intensa decat cea a antioxidantilor, rezultatul este un dezechilibru cunoscut in limbajul stiintific drept “stres oxidativ”.

Radicalii liberi
Radicalul liber este un atom sau un grup de atomi care contine un electron necompensat. Electronii sunt particule incarcate negativ, de obicei perechi pentru o formula chimica stabila. Daca un electron este necompensat, un alt atom se poate combina usor cu el provocand reactii chimice. Deoarece se pot combina atat de usor cu alti atomi sau molecule, radicalii liberi pot produce schimbari dramatice si o multime de daune in organism. Fiecare radical liber poate exista doar o fractiune de secunda, dar raul produs poate fi ireversibil, mai ales pentru celulele inimii, creierului si pentru unele celule ale sistemului imunitar.
Exisata mai multe tipuri de radicali liberi care afecteaza organismul, cei mai cunsocuti fiind derivati ai oxigenului, cum sunt superoxid, hidroxil, peroxid de hidrogen, oxidul nitric etc. Acestia se formeaza prin expunerea la radiatii (inclusive cele solare), la substante chimice toxice care le gasim in fumul de tigara, in aerul poluat si in produsele chimice dar si intern prin diferite procese metabolice, cum ar fi descompunerea moleculelor de grasime stocate pentru folosirea lor ca sursa de energie.
Radicalii liberi sunt prezenti in mod normal in numar mic in organism. Procesele chimice din organism produc natural radicali liberi, dar intr-un numar ce poate fi stapanit. Exista in organism si radicali liberi buni, cum ar fi cei produsi de sistemul imunitar pentru a distruge virusurile si bacteriile. Dar daca productia de radicali liberi din organism este prea mare apare degradarea celulelor. Din pacate formarea unui numar mare de radicali liberi stimuleaza eliberarea si mai multor radicali liberi, facand pericolul si mai mare.
Factori care pot duce la un exces de radicali liberi:
– Poluantii din mediul inconjurator (gazele de esapament, fumul de tigara etc.
– Dieta necorespunzatoare (alimentele prajite in ulei produc un numar mare de radicali liberi);
– Expunerea la radiatii solare;
– Expunerea la raze X prin radiografiile mnedicale.

Comanda NANOXYN ALPHA™ chiar acum!

Prin prezenta in organism a unui numar mare de radicali liberi se poate altera materialul genetic al celulelor. Schimbarile in structura unor proteine poate duce la o sinteza gresita a proteinelor, dupa care sistemul imunitar le poate considera substante straine si poate incerca sa le distruga. In afara de distrugerea materialuli genetic, radicalii liberi mai pot distruge si membrana protectoare a unei celule, ducand evident la moartea acestei celule. Dezechilibrul ce rezulta din diferenta dintre numarul de radicali liberi si puterea antioxidanta duce la procesul de imbatranire.


Analize/ Documente oficiale – Nanoxyn Alpha™

  1. Teste analitice Nanoxyn – Ministerul Educatiei, Cercetatarii, Tineretului si Sportului
  2. Certificat de notificare – iNSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSEALIMENTARE
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x