Friday, March 29, 2024

Numerele de înmatriculare obscene ale unui român din Suedia, în centrul atenției. A fost oprit de poliție de mai multe ori

Must Read

Numerele de înmatriculare ale unui român din Suedia au ajuns în centrul atenției, iar mulți s-au întrebat dacă nu cumva este vorba despre o glumă. Motivul? Acesta are numărul de înmatriculare M&%^PSD. Totul este însă legal, iar românul și-a plătit chiar și rovinieta, după o arată evidențele informatice ale CNAIR dovedesc asta.

Mașina cu numărul de înmatriculare M#&%PSD circulă de câteva zile pe şoselele din România. Autovehiculul a fost oprit în trafic de mai multe ori, potrivit mai multor postări pe Facebook. Într-un mesaj pe rețeaua de socializare scrie că polițiștii rutieri bănuiau că numerele sunt false, dar au constatat că autovehiculul este înmatriculat legal în Suedia, astfel că nu au putut aplica nici un fel de sancțiune.

Mulți s-au întrebat dacă pozele sunt reale, însă nu mai există îndoială. Evidențele informatice ale CNAIR dovedesc asta. Mașina cu numărul de înmatriculare M#&%PSD este înmatriculată legal şi are inclusiv rovinieta plătită la PTF Nădlac.

Șoferul, un român stabilit în Suedia, a plătit 7 euro ca să poată circula pe șoselele din România, dar și o sumă consistentă pentru numărul de înmatriculare personalizat.

- Advertisement -

Suedia pemite înregistrarea de plăcuţe de înmatriculare personalizate, în schimbul unei taxe de aproximativ 640 de euro. Plăcuţa nu trebuie să aibă mai mult de şapte caractere şi are o valabilitate de zece ani, putând fi transferată pe o altă maşină.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x