Tuesday, March 19, 2024

Litoralul românesc, magnet pentru turişti. Cele mai căutate sunt ofertele all inclusive

Must Read

Litoralul românesc devine din ce în ce mai căutat. Sunt turiști care deja merg an de an la mare în țară. Revin acolo unde sunt răsfățați la fel ca în străinătate.

Un complex hotelier din Mamaia și-a uimit turiștii cu un adevărat festin.

Mâncarea delicioasă i-a făcut pe turiști să uite de diete, iar cei mai mulți au trecut de câteva ori pe la bucătarul șef, care de această dată a fost chiar proprietarul hotelului.

“Este un loc unde te simți bine. În general, îți oferă aproape tot ce ai nevoie ca să te odihnești și să te simți bine”, spune o turistă.

- Advertisement -

“România se poate distra, se poate bucura și suntem aici ca să le facem concedii cât mai plăcute. Mă bucur foarte mult că avem foarte mulți care au început să vină, aveau alte destinații, externe, Turcia, Grecia. Au încercat România o dată și i-am câștigat pentru foarte mult timp. Îmi spun, mă abordează când îi servesc că sunt a treia oară, a opta oară”, spune Mohammad Murad, propietar complex hotelier.

Complexul a fost plin în minivacanța de Sfânta Maria.

“Au fost peste 2500 de turiști veniți în hotel, pachetele au fost terminate toate. Au fost și mulți care și-au achiziționat din iarnă. Totul a fost all inclusive. Au avut băuturile, accesul oriunde în hotel și accesul pe plajă, fiind privată. Sunt șase piscine, avem trei baruri și parcul îndrăgostiților”, spune Elena Spirea, PR complex hotelier

Mulți turiști deja își fac toate vacanțele de vară pe litoralul românesc.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x