Friday, March 29, 2024

Viorica Dăncilă gafează şi de Ziua Marinei: ”Vrem să vopsim stafilococii falezei din Constanţa în roşu, galben şi albastru!”

Must Read

Viorica Dăncilă o comite din nou, de data aceasta într-un moment festiv şi special cum este Ziua Marinei.

După mesajul transmis astăzi, cu prilejul celebrării Zilei Marinei, în care a opinat că marinarii civili şi militari “aduc zi de zi noi sensuri şi înţelegeri profunde devotamentului, curajului, profesionalismului”, premierul s-a exprimat, în direct la RTV, într-o notă relativ critică în legătură cu organizarea evenimentului de tradiţie, în special vizavi de amenajarea perimetrului rezervat festivităţilor:

”Amplasamentele trebuie consolidate, faleza, cu puţină preocupare din partea autorităţilor locale, poate să capete o altă imagine, mai vie, mai proaspătă, putem chiar să dăm o mână de ajutor şi să vopsim stafilococii (n.r – stabilopozii) falezei în roşu, galben şi albastru, pentru a da o notă aparte întregii zone în acest an centenar”.

Sursa: tetelejurnal.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x