Friday, March 29, 2024

Ce trebuie să știi despre iPhone Xs, Xs Max și iPhone Xr

Must Read

iPhone 9, iPhone Xs, iPhone Xs Plus, iPhone Xs Max. Tim Cook a declarat că iPhone X este cel mai bine vândut telefon din lume şi totodată cel mai îndrăgit telefon din lume, cu 98% satisfacţie a clienţilor. Despre iPhone XS, Cook a anunțat că vine în trei culori: space gray, silver şi gold. De asemenea, primeşte rezistenţă la apă IP68.

iPhone XS Max are display de 6.5″ 2688 x 1242. Ambele modele au ecrane cu dynamic range mai bun cu 60% faţă de iPhone X. iPhone XS şi iPhone XS Max vin cu display-uri la 120 Hz, primele smartphone-uri OLED care oferă aceastp capabilitate. iPhone XS foloseşte algoritmi mai rapizi decât cei de pe iPhone X.

iPhone Xs se pronunță „iPhone zece s”, pe când iPhone Xr se pronunță „iPhone zece r”. Astfel, anul acesta a venit cu cea mai ciudată schemă de nume pentru Apple. Împărțirea asta e așa: iPhone Xr – model mai ieftin, iPhone Xs – X de anul trecut, cu hardware mai bun, și iPhone Xs Max – cel mai mare telefon Apple cu cel mai bun hardware.

Deschide un cont de tranzactionare la bursa!

- Advertisement -

iPhone Xs și iPhone Xs Max: specificații și noutățile Apple

iPhone Xs și Xs Max au fost dezvăluite de către Apple. Noile telefoane devin, de departe, cele mai bune pe care le poate oferi Apple în acest moment. Zvonurile pe care le-am tot auzit în ultima vreme despre noile iPhone Xs și Xs Max nu au fost deloc departe de adevăr.

Aveam deja o imagine conturată despre telefoane, pe care ai citit-o și tu în articolele de aici, iar acum, informațiile sunt concrete și confirmă ceea ce am auzit până acum.

LIVE Video – Apple Special Event, 12 septembrie 2018 ! Ce trebuie să ştii?

Mai jos găsești textul scris în timpul evenimentului.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tot ce-a anunțat Apple, de la iPhone Xs la Apple Watch 4

Cat costa iPhone Xs Xs Max si Xr
Prețurile tuturor telefoanelor pe care Apple încă le vinde în 2018 – 2019.

iOS 12 va fi lansat pe 17 septembrie. macOS Mojave va fi lansat pe 24 septembrie. Mai sunt noutăți pentru boxa HomePod și pentru Apple TV. Actualizare vine pe 17 septembrie.

Prețuri: iPhone Xs, Xs Max și Xr

iPhone Xs: începe de la 1.000 de dolari cu 64, 256 sau 512 GB spațiu de stocare. Precomenzi din 14 septembrie, livrări din 21 septembrie.

iPhone Xs Max: începe de la 1.100 de dolari cu 64, 256 sau 512 GB spațiu de stocare. Precomenzi din 14 septembrie, livrări din 21 septembrie.

iPhone Xr: începe de la 750 de dolari cu 64, 128 sau 256 GB spațiu de stocare. Precomenzi din 19 octombrie, va fi livrat din 26 octombrie.

Rămân la vânzare: iPhone 7 la 500 de dolari, iPhone 8 la 600 de dolari.

iPhone Xr e un telefon mai ieftin cu aptitudini de iPhone X

iPhone Xr
iPhone Xr.

iPhone Xr, pe scurt: culori, procesor nou și puternic, cameră bună, ecran mare, Face ID și design similar iPhone X.

Bateria ține cu o oră și jumătate mai mult decât iPhone 8 Plus ceea ce e o performanță. Acesta va fi telefonul cu care va concura, dar și cu 7 Plus sau 6s Plus.

Apple copiază pentru iPhone Xr o funcționalitate de la Google Pixel. Cu o singură cameră poate defocaliza fundalul fix cum face Pixel 2. Totuși, pentru utilizatori iPhone va fi o opțiune bună. Sigur, la fel ca aceasta, sunt multe opțiuni pe care Android le-a avut, dar nu le-a fructificat.

iPhone Xr e o versiune de telefon pentru cine încă n-a făcut upgrade la modele mai noi. Prețul va fi un factor extrem de important.

iPhone Xr are același procesor A12. Totodată, are doar o cameră foto de 12 megapixeli și folosește Face ID ca pe iPhone X. Diferența e că ecranul e un LCD de 6,1 inci Liquid Retina și e mai mic decât iPhone 8 Plus (5,5 inci).

iPhone Xr e foarte colorat, e fabricat din aluminiu și sticlă și vine să înlocuiască iPhone 8, dar cu design de iPhone X. Are o singură cameră, așa cum au fost zvonurile, și va fi cel mai ieftin. Are ecran LCD.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Apple GiveBack e un program prin care compania vrea să recicleze telefoanele vechi. Așa că face evaluări gratuite. Sigur, e mai mult vorba de SUA, dar oricum e o inițiativă lăudabilă.

Apple a continuat evenimentul cu o discuție despre impactul pe care compania îl are asupra mediului. În toate centrele Apple, inclusiv campusul din SUA, e alimentare cu energie regenerabilă 100%.

iPhone Xs și Xs Max au suport dual SIM

Suportul dual SIM e însă așa și așa. E un SIM fizic și un eSIM. În China va fi însă telefon cu dual SIM clasic.

Vestea mai mare e că atât Xs, cât și Xs Max au suport dual SIM. O premieră pentru Apple, i-a luat doar un deceniu și ceva să facă așa ceva. Se prea poate ca acest suport să cauzeze autonomia atât de redusă. Vodafone e listat ca partener, împreună cu T-Mobile și Deutsche Telekom (deci și Telekom).

Bateria de pe iPhone Xs ține mai mult decât cea de pe iPhone X. Ține cu 30 de minute mai mult. Adică deloc. În schimb, iPhone Xs Max oferă o autonomie cu 90 de minute mai mare decât iPhone X. Adică nimic și la acest capitol. Autonomia rămâne mizerabilă.

Telefoanele au LTE gigabit. La acest capitol, ei bine, Samsung a fost înainte.

iPhone Xs și iPhone Xs Max: specificațiile camerei foto

În ceea ce privește profunzimea de câmp, vei putea interveni asupra ei și după ce faci poza. E un truc ieftin luat de pe Android.

Noile telefoane pot înregistra sunet stereo de acum când tragi video. Sigur, Schiller a spus că urmează „o nouă eră în videografie”. Ce-i drept, iPhone a schimbat și acest domeniu.

Camerele de pe iPhone Xs și procesorul analizează pozele mai bine ca să reproducă mai bine detaliile, inclusiv în zonele mai puțin luminoase. Modul HDR e cel mai lăudat. De asemenea, ar fi o cameră optimizată pentru fotografii când subiecții se mișcă.

Opțiuni noi: Smart HDR și reduce mai bine ochii roșii. Modul de portret a fost îmbunătățit.

Apple n-a schimbat nimic la camerele foto, când vine vorba de hardware. Totuși, susține că procesorul contează, iar la acest capitol are unul cu inteligență artificială care face un trilion de operațiunii per poză.

Schiller a spus despre camera de pe iPhone că „este cea mai populară cameră”. A devenit exemplu și o copertă din Time.

iPhone Xs are două camere de câte 12 megapixeli. Cea mai mare deschidere a rămas la f/1.8. Samsung a trecut deja la f/1.5. Pixelii sunt însă mai mari, ceea ce înseamnă că pozele ies mai bine. Stabilizarea optică a rămas.

Camera de selfie are 7 MP f/2.2.

Apple a anunțat iPhone Xs și iPhone Xs Max

După gaming, un al doilea demo a fost despre realitate augmentată. E noul domeniu unde Apple vrea să câștige bani și să aibă întâietate.

The Elder Scrolls: Blades va fi disponibil pentru iOS din această toamnă. De azi intră la precomandă. Desigur, cel mai bine îl joci pe iPhone Xs și iPhone Xs Max.

Fără să îl promoveze ca atare, Apple tocmai a anunțat un nou telefon de gaming: iPhone Xs Max. Ecran mare, de calitate, cu putere mare de procesare pe cel mai avansat tip de procesor.

Probabil că versiunea mai mică de la iPhone Xs Max se numește iPad mini. Altfel, Animoji e încă aici, dacă voiai să te transformi într-un emoji.

iPhone Xs Max e cât un iPhone 8 Plus, diferența e că are un inci în plus la ecran.

iPhone Xs și iPhone Xs Max vin cu opțiune de 512 GB spațiu de stocare. Deocamdată, schimbările sunt destul de mici. Al treilea senzor foto pentru Xs Max lipsește, așa cum bănuiam. Totuși, culori noi, procesor mai bun și un ecran imens pentru un iPhone.

Telefoanele au și procesor nou pentru foto și video. Procesorul grafic are patru nuclee.

iPhone Xs și iPhone Xs Max au procesor care poate face 5 trilioane de calcule pe secundă

iPhone-Xs-leak-press-photo
iPhone Xs și Xs Max sunt promovate la pachet.

Procesorul A11 din iPhone X făcea 600 de miliarde de operațiuni pe secundă. Cel nou face 5 trilioane pe secundă.

Face ID va fi disponibil atât pe iPhone Xs și iPhone Xs Max. Au procesorul A12 pe 7 nanometri. E o schimbare imensă pentru arhitectura de procesoare și pentru performanță. Fiecare procesor are șase nuclee. Patru sunt optimizate pentru autonomie, celelalte două sunt pentru performanță. E o schemă clasică de la Apple.

Ecranul de pe noile iPhone Xs și iPhone Xs Max are rată răspuns la touch de 120 Hz. iPhone Xs Max are interfață ca versiunile Plus de până acum, cu mai multe opțiuni în landspace. Are și difuzoare stereo mai bune. Ambele telefoane par să aibă aceleași specificații.

iPhone Xs Max e versiunea mare, așa cum s-a zvonit. Are ecran de 6,5 inci Super Retina.

Nuanța aurie revine pe iPhone, dar e un pic spre roz. Rezistă la apă, e în versiune space gray și argintie. Ecranul rămâne de 5,8 inci, Super Retina. Phil Schiller, directorul de marketing, a prezentat iPhone Xs. Are Dolby Vision și HDR10. E un ecran cu 60% mai mult dynamic range decât iPhone X.

iPhone Xs e primul telefon de Tim Cook. A început, desigur, cu un video. Conform directorului Apple, acesta va fi un telefon care va da peste cap piața.

iPhone X e lăudat de companie. Tim Cook spune că a definit viitorul telefoanelor.

Apple Watch deschide evenimentul Apple înainte de iPhone

apple iphone lansare 2
Apple Watch 4.

Dacă ai un ceas Apple, ei bine, watchOS 5 va fi disponibil din 17 septembrie. Precomenzile încep din 14 septembrie. Livrările din 21 septembrie.

Apple Watch 4 va costa 400 de dolari doar cu Wi-Fi și Bluetooth. Versiunea cu conexiune celulară costă 500 de dolari. Va fi livrat în 26 de țări. Va fi versiunea 4G în 16 piețe prin parteneriate cu 34 de operatori.

Pentru încă un an, continuă parteneriatul cu Nike pentru Nike+. Brățările sunt potrivite oricărei așteptări de fashion. Are parteneriat și cu Hermes.

Videoul de prezentare al Apple Watch 4 a fost narat de Jon Ive. Superb, ca de obicei. Ceasul are și brățări noi, potrivite cu lansarea.

Autonomia Apple Watch 4 e de cam o zi. Nicio îmbunătățire la acest capitol.

„E incredibil să te gândești că ceasul pe care îl porți zilnic îți poate monitoriza și sănătatea atât de bine”, a declarat Jeff Williams. Totodată, datele despre sănătate sunt securizate.

Ceasul Apple are și electrozi integrați în spate ca să genereze o electrocardiogramă (EKG). E primul dispozitiv care oferă așa ceva. Ceasul, cu toate opțiunile pentru sănătate, a primit aprobare medicală.

Apple Watch 4 poate detecta când utilizatorul cade. Cu siguranță va fi de mare ajutor pentru bătrâni. De asemenea, detectează automat când bătăile inimii sunt prea puține.

Apple laudă și spatele ceasului. E acoperit cu un strat ceramic și arată mult mai bine. Per total, Apple Watch 4 arată mai bine și funcționează mai bine. Nimic surprinzător, deci. Se bazează pe procesorul S4 pe 64 biți.

Aplicația pentru respirație, aparent, a fost una dintre cele mai populare aplicații pentru Apple Watch. Sunt trei versiuni de afișaj pentru opțiunea asta.

Apple Watch 4 are un ecran nou. De asemenea, sistemul de operare a fost redesenat. Fotografiile și navigarea, cel puțin, arată mai bine. De asemenea, există fețe noi pentru ceas.

Noul Apple Watch a fost prezentat cu un video. E noua generație a celui mai popular ceas din lume.

Apple Watch te ține conectat cu oameni și informația de care îți pasă. Ajută în activitatea fizică. Și, desigur, are impact asupra sănătății.

Apple Watch a fost primul dispozitiv cu care compania și-a început prezentarea. E numărul 1 pe piața smartwatch-urilor și numărul 1 pe piața ceasurilor.

Directorul Apple a promis telefonul cu numărul două miliarde

Directorul Apple a spus că vor lansa dispozitivul cu numărul două miliarde.

Discursul lui Tim Cook, directorul executiv Apple, a început cu impactul pe care dispozitivele Apple îl au asupra societății. Magazinele companiei n-au lipsit din prezentarea sa. „Ne bucurăm ca utilizatorii să testeze produsele. […] iOS este cel mai personal sistem de operare”, a mai spus Cook.

ACTUALIZARE 20.02 Evenimentul Apple pentru iPhone Xs și celelalte telefoane a început cu melodia din James Bond și o femeie care își căuta drumul către sediul Apple prin dispozitivele sale. Siri a fost asistentul de încredere în această cursă.

ACTUALIZARE 19:15 Cu mai puțin de-o oră până la eveniment, știm că vor fi trei telefoane. Apoi, va fi și un ceas: Apple Watch 4. Deocamdată, 2018 se anunță un an mai puțin interesant decât 2017, asta în timp ce Google a copiat câteva funcționalități din iOS în Android Pie, iar crestătura din ecran a devenit standard.


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

De la iPhone Xs la iPhone Xr, ce știm înainte de eveniment

iPhone-Xs-leak
iPhone Xs și Xs Max într-o imagine neoficială descoperită pe site-ul Apple.

Chiar dacă modelul Xr trece drept un „telefon ieftin”, nu-i chiar chilipir. E mai ieftin decât cel mai scump model, dar concurează, la preț, cu modele high-end cu Android. Din ultimele informații neoficiale știm că va avea ecran de 6,1 inci IPS LCD, crestătură în ecran ca X, Face ID și spațiu de stocare de 64, 128 și 256 GB.

iPhone Xs e de nivel mediu, modelul de anul trecut actualizat. Rămâne cu ecran de 5,8 inci OLED și același design. Spațiul de stocare va fi însă de 64, 256 și 512 GB.

Vedeta evenimentului va fi iPhone Xs Max. Cu ecranul de 6,5 inci OLED va fi cel mai mare de până acum. Preia designul X cu crestătură în ecran și Face ID. Bateria, implicit, va fi mai mare. Ca stocare vorbim de 64, 256 și 512 GB.

Acest articol îți prezintă, în timp real începând cu ora 20, tot ce are Apple de prezentat. Mai sunt așteptate: AirPower – încărcătorul wireless de la Apple pentru căști, ceas și telefon, Apple Watch 4 și, eventual, opțiuni noi pentru iPad și Apple TV.

Ar trebui să mai știi că precomenzile încep din 14 septembrie. Încă nu știm dacă vor fi toate disponibile de atunci sau vor fi lansate pe piață în luni diferite, până la final de noiembrie.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x