Tuesday, April 16, 2024

Câştigă un smartphone Samsung Galaxy S9

Must Read

Felicitari! Ai primit o lectie cadou! Solicita acum GRATUIT lectia demonstrativa pentru cursul dorit si poti castiga un smartphone Samsung Galaxy S9.

Descarcarea lectiei demonstrative este complet gratuita si are scopul de a familiariza publicul larg cu metoda de studiu Eurocor, cu specificul cursurilor si cu tematicile acestora. Participantul nu are nici o obligatie de cumparare ulterioara a produsului. Descarcă cursul şi poţi câştiga şi un Super Samsung Galaxy S9!

Institutul Eurocor a ajutat peste 350.000 de români să înveţe mult mai uşor decât şi-ar fi închipuit vreodată o limbă străină sau o profesie cerută ACUM de angajatori! Profită şi tu!

  • Metodă de studiu europeană ce integrează materiale de studiu tipărite şi aplicaţii de învăţare online
  • Înveţi acasă şi ai suport de la profesori şi consultanţi specializaţi 24/7
  • Ritm de studiu adaptat oamenilor ocupaţi
  • Posibilitatea de a obţine o diplomă recunoscută oficial

“Pentru mine, italiana este una dintre cele mai melodioase limbi. Iubesc muzica, cinematografia, pizza, inghetata italiana! Cursul de la Eurocor m-a ajutat sa obtin o bursa la Roma si sa-mi indeplinesc astfel visul de a simti pe deplin atmosfera italiana. Mi-a fost extraordinar de util suportul audio, iar profesorul personal m-a ajutat tot timpul sa progresez.”

- Advertisement -

Liana Dima, Ploiesti

“Dintotdeauna mi-a placut sa-mi decorez casa, sa gasesc noi idei sa fac mai placut si mai confortabil spatiul de locuit. Doar acasa te simti cel mai bine! La un moment dat, am simtit ca vreau sa fie mai mult decat o pasiune. Asa am ajuns la cursul de «Design interior» de la Eurocor si am facut pasi seriosi intr-o noua activitate, care mi-a schimbat viata. De la casele prietenilor am ajuns la casele clientilor. Multumesc, Eurocor, ca m-ai ajutat sa-mi implinesc visul!”

Laura Botea, Campina

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x