Thursday, April 18, 2024

Ce tipuri de investiții poți aborda pe piața crypto

Must Read

Ce câștigi și ce riști când investești în criptomonede și blockchain? Piața îți oferă multiple oportunități. Parcurge lista de mai jos și vezi care ar fi cea mai potrivită pentru tine. Nu pierde din vedere nici riscurile.

Investiții în criptomonede pe termen mediu și lung. Acestea funcționează asemenea investițiilor în aur sau petrol. Valoarea criptomonedelor tale se poate aprecia în timp și astfel înregistrezi câștiguri. Este un tip de investiție cu un risc relativ mic, acest fapt datorându-se reglementării în creștere la nivel internațional. Pe masură ce tranzacțiile cu criptomonede vor fi reglementate, încrederea investitorilor va spori.

Puteti sa cumparati Bitcoin direct cu cardul folosind Cryptocoin.

Evoluția prețului criptomonedelor este una ascendentă. În 2010, Bitcoin valora mai puțin de un dolar. Numai în ultimii doi ani, prețul acestei monede a înregistrat o apreciere de peste 2400%, generând profit pentru investitori. Ether a crescut la rândul său într-un ritm foarte accelerat, cu 13,000% în 2017.

Trading. Este un tip de investiție pe termen scurt, speculativă și cu potențial de risc mai ridicat. Făcând trading, poți obține profituri rapide, însă doar dacă ești cunoscător. Dacă îți dorești să faci trading cu criptomonede, este bine să urmezi un curs pentru a înțelege exact cum funcționează.

- Advertisement -
Am testat aceste platforme:
  • Bitmex – a devenit un exchange de succes foarte rapid, în special deoarece oferă contracte de credit (leverage) de valoare mare pentru traderi. Vezi mai mult…
  • Binance – in trimestrul 1 al lui 2018, volumul zilnic de tranzacționare Binance a fost de aproximativ 1.4 miliarde de dolari, fiind cel mai mare exchange din lume. Vezi mai mult…
  • eToro – platforma permite sa copiezi automat tranzacțiile principalilor traderi din comunitate. Vezi mai mult…

Investiții în ICO-uri (Initial Coin Offering). ICO-urile îți oferă posibilitatea să investești într-un sistem similar crowdfunding-ului, în business-uri dezvoltate pe blockchain. Poți contribui la proiecte inovatoare, ce au ca obiectiv optimizarea proceselor în industria medicală, de asigurări, financiară, în turism etc.

Tehnologia blockchain poate avea un impact similar cu cel al Internetului în anii ‘90. Aceasta are potențialul de a revoluționa modul în care funcționează sisteme cheie precum cel de guvernământ, financiar, de sănătate sau de educație.

Atenție! Există o abundență de proiecte. Decizia de a investi trebuie luată în urma unei analize riguroase a conceptului, a echipei de proiect și a modului de alocare a tokenilor.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x