Thursday, March 28, 2024

eMAG ora BLACK FRIDAY 2018: La ce oră începe Black Friday

Must Read

eMAG ora BLACK FRIDAY: Toată lumea vrea să afle ora la care începe nebunia cu reduceri. Pe baza experienței din anii trecuți, vă spunem că BLACK FRIDAY la eMAG începe în jurul orei 06:00 – 07:00. Cu toate acestea, au existat ani când eMAG a spus START REDUCERI și mai devreme. În rândurile de mai jos, aflați ce s-a întâmplat din 2011 până în 2017.

Vezi oferta de Black Friday de la eMag!

eMAG ora BLACK FRIDAY: În 2011, BLACK FRIDAY la eMAG a început pe la 05:00 – 05:10. Au fost probleme în a-l ține online. În 2012, nebunia a început la  08:00. Un an mai târziu, reducerile au început la 07:00. În 2014, eMAG a început reducerile la ora 07:00. Anul următor, BLACK FRIDAY a început la ora 08:20, iar în 2016 la ora 06:55. În 2017, nebunia a început în jurul orei 07:00.

eMAG ora BLACK FRIDAY: Un lucru este cert – Black Friday la eMAG nu va începe mai târziu de ora 08:00 pentru că apoi lumea pleacă la serviciu sau la școală și nu va mai avea timp să prindă cele mai bune reduceri la produsele dorite.

eMAG ora BLACK FRIDAY: Ora eMAG BLACK FRIDAY. Dacă vreți să fiți siguri că nu ratați cele mai bune oferte, puteți sta cu ochii pe eMAG de la ora 06:00, dar este greu de crezut că va da startul atât de devreme. În orice caz, când vine vorba de BLACK FRIDAY fiecare secundă contează. În 2017, Xbox 360 a dispărut imediat după lansarea ofertelor. De asemenea, iPhone 7 și Galaxy S7 apăreau deja cu stoc epuizat pe eMAG. Ceea ce a fost surprinzător, față de anii trecuți, a fost că site-ul eMAG nu s-a blocat.

Vezi oferta de Black Friday de la eMag!

- Advertisement -

Ora nu este dată publicității și din rațiuni tehnice. Serverele ar fi mult prea încărcate

Una dintre explicațiile ce țin de faptul că ora de BLACK FRIDAY la eMAG nu este dată publicității ar fi următoarea: ca în fiecare an, se estimează un trafic record, mult peste anii precedenți. Întotdeauna, aşa s-a și întâmplat. Facem referire aici la numărul de vizitatori simultani. În mediul online, este important, pe de-o parte, volumul de trafic, dar şi distribuţia sa în timp. Concentrarea la oră fixă a sute de mii de vizitatori este fatală chiar pentru cele mai bune servere.

Să luăm drept exemplu cazul din 2012, de BLACK FRIDAY de la eMAG, când serverele au răspuns instantaneu în peste 95% din timp, dar a fost o perioadă de 20 de minute în care site-ul nu a fost online. Dacă s-ar fi anunţat ora exactă, probabil că perioada de cădere ar fi fost mai mare şi revenirea mult mai dificilă.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x