Thursday, March 28, 2024

Masini de spalat rufe – cele mai bune masini de spalat haine

Must Read

Sigla sau parafa pe care o aplica producatorul inainte de lansare este cu certitudine unul din cele mai importante criterii dupa care se ghideaza cumparatorii cand cauta masini de spalat rufe. Acest lucru este valabil in general pentru electrocasnice mari si electronice performante: masini de spalat vase, cuptoare cu microunde sau cuptoare incorporabile, sisteme audio, masini de preparat paine, combine frigorifice, lazi frigorifice si alte aparate frigorifice, aer conditionat, telefoane mobile, home cinema etc.

Alti factori importanti de selectie pentru masini de spalat:

  • viteza de centrifugare rpm
  • uscator de rufe
  • clasa energetica
  • capacitate de spalare kg
  • popularitatea producatorului.

Exista cateva branduri care marcheaza oferta de masini de spalat de pe piata si am ales ca in aceasta saptamana sa discutam despre 6 din ele.

Masini de spalat rufe – mic istoric

- Advertisement -

Masina de spalat cu uscator este un electrocasnic esential din zilele noastre. Ea a parcurs un drum interesant de la debutul sau din 1800 (cand a fost lansata varianta mecanica, alimentata manual) si pana azi. Primele aparate spalau hainele prin frecare, iar mai tarziu a fost introdus mecanismul de curatare prin miscari repetate in apa. Masina automata electronica a aparut in anul 1907, iar cea complet automata in 1953.

Azi cele mai multe masini de spalat rufe sunt cu incarcare verticala sau frontala. Au caracteristici diferite in functie de marca si model. Azi numerosi producatori cheltuie sume uriase pe cercetare din dorinta de a aduce inca ceva nou. Se intrec in echiparea acestor electrocasnice mari cu functii, programe, caracteristici estetice si tehnologii care acum cativa ani erau la stadiu de vise.

Iata mai departe 6 branduri care au un cuvant important de spus pe piata masinilor de spalat.

Masini de spalat rufe – 6 branduri renumite

  1. Masina de spalata rufe frontala whirlpool – Caracteristicile inovatoare ale masinilor de spalat Whirlpool ii vor ajuta pe utilizatori sa spele o cantitate mai mare de rufe intr-un singur ciclu. De la camasi pana la paturi, masinile Whirlpool sunt pregatite sa indeparteze uimitor de bine murdaria si petele. Modelele cu incarcare frontala sunt alimentate de tehnologia SoftMode cu al 6-lea simt, care este brevetata. Cele cu incarcatura superioara au la baza tehnologiile TumbleCare al 6-lea simt prin care se detecteaza conditiile de spalare, iar hainele sunt angrenate intr-un sistem de miscare pana la 360 de grade. Gratie varietatii de modele si culori, Whirlpool este considerata una din marcile de top de masini de spalat rufe.

Masina de spalat rufe profesionala Whirlpool AWG 1212 / Pro, 12 kg, 1200 RPM (Alb)

  1. Masina de spalat frontala LG (Korea). Iata un alt brand premium care ii atrage pe utilizatorii aflati in cautarea unei noi masini de spalat rufe. Modelele LG utilizeaza tehnologia smart inverter pentru obtinerea unor rezultate impecabile. Puteti economisi pana la 36% energie alegand un model din aceasta gama. LG foloseste tehnologia NFC ce reprezinta un set de standarde de creare a comunicatiilor radio. Datorita acestui lucru, utilizatorul poate descarca noi programe cum ar fi baby care, lana, spalare cu apa rece. Programele pot fi controlate prin smartphone.

Tehnologia TrueSteam are ca scop reimprospatarea aburilor si combaterea alergiilor (pana la 99.99% din alergeni si bacterii). Tehnologia de actionare directa a invertorului, utilizata la numeroase masini de spalat LG, face ca motorul sa fie conectat direct la tambur, fara vreo centura speciala. Toate acestea propulseaza LG intr-unul din liderii mondiali in domeniul masinilor de spalat rufe.

Masina de spalat rufe Slim LG F2J5WN7S, Direct Drive, 6.5 kg, 1200 RPM, Clasa A+++ (Argintiu)

  1. Masini de spalat rufe Electrolux. Compania suedeza Electrolux isi are sediul in Stockholm si produce aparate de spalat inca din anul 1902. Ea a ales sa se axeze pe nevoile specifice afacerilor individuale, cum ar fi spalatoriile, hotelurile si institutiilor de ingrijire. Este lider in domeniul solutiilor de spalare OPL (on-premise laundry) si are circa 1280 de angajati in Franta, Thailanda si Suedia. Reteaua de distributie cuprinde 19 companii rasfirate in toata lumea. Datorita serviciilor si produselor recunoscute la nivel global, Electrolux este apreciata ca fiind una din marcile importante in materie de masini de spalat rufe.

Masina de spalat rufe cu uscator Electrolux EWW1685SWD, Spalare 8 kg/ Uscare 4 kg, 1600 RPM, Clasa A (Alb)

  1. Masina de spalat frontala samsung sau cu incarcare verticala. Un brand foarte popular in domeniul aparatelor de uz casnic, Samsung inoveaza cu tehnologii diverse banala activitate de curatare a hainelor. Varianta inovatoare Samsung FlexWash este conceputa pentru a indeplini toate cerintele care tin de nevoile de spalare. Solutie 2 in 1, masina de spalat automata Samsung FlexWash permite utilizatorului sa foloseasca fereastra frontala sau capacul superior de incarcare.

Masina de spalat rufe frontala samsung are o eficienta energetica optimizata. Functia QuickDrive reduce timpul de spalare cu 50% si consumul de energie cu pana la 20%, mentinand calitatea curatarii. La randul sau functia AddWash permite utilizatorilor sa adauge rufe in masina in timpul spalarii, pentru clatirea finala. Samsung este fara indoiala un producator de mare valoare, apreciat pe tot Globul.

Masina de spalat frontala SAMSUNG WW90M644OPX, 9 kg, 1400 rpm, Clasa A+++ (Argintiu) – cu functia QuickDrive

Masina de spalat rufe SAMSUNG WW70K5210UW/LE, AddWash, 7kg, 1200rpm, A+++ (Alb)

  1. Masina de spalat frontala Bosch. Avand peste 125 de ani de experienta, Bosch a crescut o data cu tehnologia. A initiat numeroase inventii care au devenit istorie. Bosch are circa 80 de sedii mari in Germania si peste 137000 de angajati. Masinile de spalat rufe cu uscator Bosch satisfac cerintele de calitate superioara si servicii excelente. Tehnologiile inovatoare introduse de la un model la altul ne fac viata mai usoara in fiecare zi. Bosch a patruns pe piata masinilor de spalat in urma cu 40 de ani si se axeaza pe combinatii eficiente spalare – uscare, programare intarziataetc.

    Masina de spalat rufe BOSCH WAW32640EU, 1600 RPM, 9 kg, Clasa A+++ (Alb)

  1. Masini de spalat frontale Daewoo (Korea). Daewoo este considerat cel mai important producator de aparate electronice de uz casnic pe plan mondial. S-a infiintat in 1971 si detine circa 64 de unitati de productie, centre de vanzari si centre de cercetare/ dezvoltare in peste 4 de tari. Masinile de spalat Daewoo sunt usor de utilizat, au o eficienta energetica buna si asigura o curatare delicata de fiecare data. In portofoliul acestui brand exista intotdeauna masini cu incarcare verticala si frontala, masini semi-automate echipate cu ultimele tehnologii.

Daewoo propune de asemenea prima mini – masina de spalat cu montare pe perete, o idee ce a trezit deja interesul multor persoane, inclusiv romani.

Masina de spalat rufe mini Daewoo DWD-CV702G, 3 kg, 700 RPM, Clasa A++, Montare pe perete (Alb/Negru)

Tu cu ce alta marca de masini de spalat rufe ai completa lista de mai sus? Ai o experienta mai buna sau mai trista legata de un producator de masini de spalat? Lasa un comentariu mai jos.

Parerea ta ii poate ajuta si pe altii!

Pentru electrocasnice mari ca masina de spalat rufe frontala arctic si cu incarcare frontala beko, capacitate incarcare variata (8kg 1200rpm, 6kg 1200rpm, 8kg 1400rpm, 6kg 1000rpm sau 9kg 1400rpm, 7kg 1200rpm) verificati oferta noastra de pe site.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x