Tuesday, April 23, 2024

Rareș Bogdan și-a anunțat, în direct, DEMISIA de la Realitatea TV – VIDEO

Must Read

E scandal uriaș la Realitatea TV! Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu au fost interziși la postul de știri de către Cozmin Gușă, iar Rareș Bogdan a anunțat, marți seara, că demisionează.

“Fac un anunț extrem de important pentru că s-au întâmplat lucruri importante în ultimele trei zile: în cazul în care Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu vor fi primiți în platoul Jocuri de Putere, iar directorul postului Realitatea TV, Edward Pastia, nu va fi concediat, activitatea mea la Realitatea TV se încheie. Iubesc postul Realitatea TV și vreau să lucrez aici.

Pleacă Pastia și se întorc Oreste și Oana Stănciulescu, oameni stindard al luptei împotriva ciumei roșii. Dacă nu, vor rămâne cu domnul Pastia, iar eu mă voi duce în afara Realității TV. Nu știu unde, nu m-am gândit vreodată că voi fi nevoit să vorbesc despre asta.

Repet, nu am nimic să reproșez domnului Cozmin Gușă sau domnului Maricel Păcuraru. Am avut libertate totală de acțiune de expresie. Sper să pot continua la Realitatea Tv pentru a face o emisiune liberă în sprijinul cititorilor mei. Condițiile mele pentru a continua la acest post de televiziune, care în acest moment nu știe ce vrea, sunt simple.”, a spus Rareș Bogdan.

Vedeta Realitatea TV a pus o condiție pentru a reveni asupra deciziei: Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu să fie reprimiți la emisiunea sa, iar Edward Pastia, director editorial al postului, să fie demis. Totdată, el a spus că nu are ce să le reproșeze patronilor.

Rareș Bogdan a fost interzis să mai realizeze emisiunea sa, ”Jocuri de putere”, la Realitatea TV, de către patronul Cozmin Gușă! În locul lui Bogdan, pe post va intra Claudiu Popa.

”În această seară și mâine seară emisiunea “Jocuri de putere” va fi realizată de Claudiu Popa, care revine după ce DIICOT a decis că am avut dreptate când am spus că el nu a greșit cu nimic”, a anunțat Cozmin Gușă.

Claudiu Popa și concubina sa, Emma Zeicescu, de la TVR, au fost puși sub învinuire de procurorii DIICOT pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului. Ulterior, procurorii au decis să renunțe la acuzații, în urma recunoașterii faptei de către Claudiu Popa.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x