Tuesday, March 19, 2024

Cum poți să îți deschizi o afacere online chiar astăzi

Must Read

Dacă te-ai gândit vreodată să îți deschizi un magazin online dar nu ai știut de unde să începi îți ofer cea mai bună soluție: Shopify.

Shopify este o platformă pe care poți vinde atât produse digitale, cât și produse clasice. Shopify diferă de orice alte platforme( Ebay, Amazon, Etsy etc) pentru că are propriul domeniu și pentru că trebuie să ai propriile surse prin care să aduci trafic pe site-ul tău.

Deschide un magazin online chiar acum!

În principal sunt 3 beneficii pe care le ai dacă operezi prin Shopify.

  1. Ai interfețe pentru site atât gratis, cât și plătite pe care le poți schimba oricând dorești. În ambele cazuri, interfețele vin și cu o versiune pentru telefon ceea ce te poate ajuta foarte mult, având în vedere faptul că oamenii își petrec mai mult timp pe telefon decât pe calculator. Ca ultim detaliu pentru acest punct, fiecare interfață poate fi personalizată de la culoare până la font.
  2. Față de celelalte platforme prin care îți poți vinde produsele, pe Shopify ai control total asupra clienților. Tu decizi pe cine vrei să targetezi prin platformele social media. Un alt beneficiu pentru tine, ca marketer, este faptul că Shopify dispune de nenumărate aplicații pe care le poți încorpora în propriul tău magazin și prin care poți să strângi informații valoroase cu privire la audiența ta: detalii de contact. După aceea poți să targetezi în funcție de numele celor care au cumpărat, oraș sau țară, practic poți să te joci absolut cum dorești cu audiența ta.
  3. Funcționalitatea este un alt beneficiu. Faptul că ai totul pregătit și aproape automatizat mi se pare absolut fascinant! Nu există nicio altă platformă care să îți ofere aceste beneficii și o varietate de aplicații pentru: inventar, margine de profit, contabilitate, livrare, up-sale, down-sale…etc. Și în cazul în care nu există, au developerii lor care ți-o pot crea.

Probabil că acest articol ar deveni un e-book dacă aș scrie pas cu pas ce trebuie să faci pentru a-ți deschide propriul magazin online.

- Advertisement -

Bineînțeles că Shopify oferă informații despre fiecare pas pe care trebuie să îl faci și de aceea m-am gândit să fac o secțiune cu fiecare pas. Poți da click pe fiecare secțiune care te va trimite la site-ul lor.

  1. Ghid:ce produse poți vinde pe Shopify. 
    Vei găsi aici tipuri de produse, idei de produse, trenduri, cum să îți găsești nișa ta, cum să evaluezi competiția, cum să găsești producătorii, etc.
  2. Cum să vinzi online prin platformele social media. 
    Informații interesante despre Snapchat, Email Marketing, Youtube și alte platforme. Poți citi și articolul pe care l-am scris anterior dacă dorești și alte informații.
  3. Servicii gratis oferite de Shopify.
    Vei găsi aici generatoare care te ajută să îi dai un nume magazinului tău, generator de slogan, generator care te ajută să găsești produse angro, calculator pentru margine de profit…etc.
  4. Cum să scrii un plan de business. 
    Te învață de la A la Z cum să scrii un plan de business într-un mod plăcut și care să îți fie și de folos.
  5. 50 de metode prin care să îți faci prima ta vânzare. 
    Sfaturi practice pentru toate platformele social media importante și alte metode prin care să faci primii tăi bani.
  6. Ghid despre cum să livrezi marfa corect. 
    Esențial dacă vrei să îți pui profitul în perspectivă, oferindu-le clienților tăi o experiență plăcută.
  7. Ghid pentru ‘pop-up’ în magazinul tău.
  8. Ghid despre cum să te pui la punct din punct de vedere legal.
  9. Ghid despre cum să faci colectare de fonduri într-un mod inteligent.
  10. Cum să îți vinzi produsele direct prin producătorul acestora.
  11. Blog Shopify.

Diverse articole și povești de succes. Un exemplu este brandul Warby Parker care în 2015 a trecut de cifra de afaceri de un miliard de dolari.

Dacă ți-a plăcut acest articol și crezi că cineva ar putea beneficia de pe urma lui, dă-i un share!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x