Wednesday, February 1, 2023

Google isi mareste cota de piata in fata rivalului Yahoo!

Must Read

Citand date aparute pe comScore, compania Bear Stearns a afirmat ca Google isi mareste cota de piata in fata rivalului Yahoo in Statele Unite. In luna noiembrie Google a avut o cota de piata de 71,3 % fata de 68,9 % in luna luna precedenta.

Rata de crestere a fost aproape dubla decat a tuturor celorlalte companii care ofera motoare de cautare. Google isi mareste astfel distanta pe care a avea in fata rivalilor Yahoo si Microsoft.

Analistul Robert Peck afirma ca: “Aceasta crestere a cotei de piata a venit mai ales prin scaderea cotei de piata pentru Yahoo! si MSN. De asemenea trebuie subliniat faptul ca comScore nu ia in considerare piata asiatica unde Yahoo! este puternic prezent”.

Tot Robert Peck a lansat ca tinta pentru Google un pret de 550 $ pe actiune. In prezent actiunile Google sunt cotate la Nasdaq la 471 $ pe actiune, in timp ce Yahoo! este cotata la un pret de 41 $ pe actiune iar Microsoft 27 $ pe actiune.

- Advertisement -

Datele mai arata ca Google isi mareste cota de piata din ce in ce mai mult si pe pietele europene in dezvoltare. Peck declara ca: “Asteptam ca Google sa continue sa isi mareasca cota de piata mai ales ca beneficiaza de un spatiu mult mai larg in presa, de imbunatatiri ale serviciilor oferite dar si de lansarea unora noi”.

Sursa: Bloombiz.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

FMI estimează că Marea Britanie va fi în acest an cea mai afectată de recesiune dintre țările dezvoltate. Germania va stagna economic, dar, pe...

Economia Marii Britanii ar urma să scadă cu -0,6% în 2023, potrivit proiecțiilor FMI, care spune acum că Germania...
- Advertisement -

More Articles Like This