Saturday, January 28, 2023

Pasiune, obsesie … e vreo diferenta ?

Must Read

Cand am cate un proiect care imi place simt nevoia tot timpul sa vad daca e online, sa stiu cati vizitatori are, ma uit la reffereri din zece in zece minute, ma uit la el din zece in zece minute. Pot oricand sa spun cand a fost offline, cine a pus link-uri catre el, cine a comentat, ce, cum, unde, de ce, in ce loc este in cautarile google, cum ajunge lumea la el…

Ma intreb uneori daca nu cumva exagerez. Daca ma trezesc la patru dimineata ca sa beau niste apa dau drumul la calculator si imi verific mailul si mai trec o data prin forumuri, bloguri, site-uri asa, pentru un quick check.

Asa am facut si cu doizece, asa fac si cu harta publicitatii sau cu blogul meu. Le cunosc, le simt pulsul, nu pot sa stau locului fara sa stiu ce mai fac si ce se mai intampla… Ma intreb uneori daca sa ii spun pasiune sau obsesie.

- Advertisement -

Asta este si cauza pentru care tipul de la hosting pe vremea doizece credea ca dau refresh din 30 in 30 de secunde. Daca oprea Apache-ul timp de un minut, eu eram de foarte multe ori acolo si ii semnalam asta. Ii dadeam sms-uri la 3 dimineata semnalandu-i ca nu merge serverul. Si el nu e singurul care a ajuns la concluzia ca sunt un pic nebun. S-ar mai gasi cativa prin netbridge si arbomedia probabil.

Pasiune ? Obsesie ? Nu e clar. Stiu doar ca nu as putea fi altfel atunci cand pun suflet intr-un proiect.

Sursa: Vivi’s Blog

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

200 Citate Motivationale Celebre – Motto-uri scurte si frumoase

Viata este plina de urcusuri si coborasuri – fericire si lupte care iti vor testa rezistenta si integritatea, te...
- Advertisement -

More Articles Like This