Tuesday, May 28, 2024

Sony Ericsson: “Telefonul anului 2005”

Must Read

Modelul K750i de la Sony Ericsson a fost desemnat de cititorii revistei Chip Computer & Communications ca fiind “Telefonul anului 2005”. Peste 2000 de cititori au votat pentru acest model, din cele zece nominalizari ale revistei. Sony Ericsson a castigat premiul “Telefonul anului 2005” in cadrul ceremoniei de premiere “Produsul anului 2005”, organizata de revista de Chip Computer & Communications.

Premiul a fost obtinut in urma voturilor a peste 2000 dintre cititorii revistei. Cele zece categorii premiate au fost: PC-uri, Notebook-uri, Placi de baza, Monitoare TFT, Placi video, Unitati optice, Camere foto digitale, Memorii DDR1 si 2, Telefoane mobile si Software. “Vreau sa multumesc cititorilor revistei Chip pentru voturile acordate modelului Sony Ericsson K750i, dar si jurnalistilor, care au facut recenzii atat de precise telefonului incat si-au convins cititorii sa il voteze”, a declarat Bogdan Zinca, reprezentantul Sony Ericsson in Romania. “Dincolo de aceste lucruri, K750i este unul din modelele Sony Ericsson care inregistreaza succese deosebite in lume, dar si in Romania.

Sunt bucuros mai ales ca am convins utilizatorii romani nu doar sa admire acest model avansat, ci si sa il cumpere, in numar mare”, a continuat Zinca. Modelul K750i de la Sony Ericsson este un telefon mobil cu caracteristici avansate de redare de imagine si camera foto cu rezolutie de 2 megapixeli. K750i are o capacitate de conectare rapida prin Bluetooth, infrarosii si cablu USB, si contine o memorie generoasa, dublata de capacitatea de a accepta carduri de memorie. Excelenta in redarea imaginii, combinata cu o serie vasta de caracteristici de afaceri, divertisment si comunicare, face din acest model un instrument pentru o viata de afaceri si sociala activa.

26.01.2006 / Sursa: BizCity

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Bursa este deschisa pentru oricine. Fondurile de tip ETF si accesul simplu la performantele bursei

Bursa de Valori din Bucuresti (BVB) ofera publicului larg actiunile unora dintre cele mai importante companii din Romania, din...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x