Thursday, April 18, 2024

Trei lansari Burda !

Must Read

In prima parte a anului Burda Romania lanseaza editia romaneasca a celei mai iubite reviste de moda – Burda Moden. Urmeaza relansarea revistelor “Locuinta mea” si “Secretele Bucatariei” alte favorite ale cititorilor romani!In prima parte a anului Burda Romania lanseaza editia romaneasca a celei mai iubite reviste de moda – Burda Moden. Urmeaza relansarea revistelor “Locuinta mea” si “Secretele Bucatariei” alte favorite ale cititorilor romani!
burda1205
“Te imbraci ca din Burda”, acesta este complimentul suprem adresat unei doamne din Romania. Si asta nu de ieri de azi, ci de mai bine de 30 de ani, timp in care revista Burda a fost puntea de legatura dintre lumea designerilor si doamnele interesate de cele mai noi tendinte vestimentare.

Revista cu traditie in Europa, o adevarata “Biblie” pentru femeile din Romania care isi doresc sa fie moderne si elegante fara a cheltui o avere pentru aceasta, Burda Moden a fost disponibila pana acum pe piata noastra in varianta sa originala, in limba germana. Chiar si asa s-a bucurat de un succes constant, vanzari excelente si un numar de abonati considerabil.
Inspirati de succesul editiei germane prezente pe piata romaneasca inca din 1975, asaltati de rugamintile cititorilor si increzatori in gusturile rafinate ale romancelor, echipa de la Burda Romania a pregatit pentru aceasta primavara primul numar ROMANESC al mult-iubitei reviste de moda.
Revista se va numi simplu: Burda – Revista de moda, va pastra toate rubricile apreciate din revista germana si va avea in plus pagini dedicate cititoarelor din Romania.

Ideea principala a revistei Burda este de a transforma moda de pe podium, noile tendinte indicate de designeri, in produse usor de purtat pe strada, usor de croit in casa, astfel incat fiecare doamna sa poata fi imbracata cu haine din ultimele colectii de moda. Pentru a completa ideea de “ghid al femeii moderne”, Burda ofera o intreaga paleta de sfaturi privind accesoriile, coafura, cosmetica, pantofii si chiar sfaturi privind decoratiunile interioare.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x