Thursday, March 28, 2024

Andreea Marin si Banica Jr. s-au casatorit in secret

Must Read

Cel mai asteptat mariaj al anului s-a infaptuit in urma cu o luna, in SUA.

In timp ce toata lumea ii credea doar iubiti, Andreea Marin si Stefan Banica Jr. erau casatoriti de o luna, dand astfel cu tifla tuturor celor care preziceau ca nu vor rezista prea mult impreuna!

Surse autorizate atesta ca Andreea Marin si Stefan Banica Jr., doua dintre cele mai cunoscute si iubite vedete din Romania, si-au unit destinele in prima jumatate a lunii ianuarie, departe de ochii curiosilor.

Cei doi parteneri de viata au ales sa tina secreta uniunea lor si sa nu povesteasca nimanui despre aceasta, casatorindu-se in Statele Unite ale Americii, in orasul Clark, situat la aproximativ 44 de kilometri de New York .

- Advertisement -

Conform unor surse bine informate, mariajul a fost inregistrat oficial in urma cu cateva zile la Oficiul Starii Civile al sectorului 3 din Bucuresti, in care locuiesc cei doi parteneri de viata.

Doar cateva persoane foarte apropiate celor doi soti au avut cunostinta de acest notabil eveniment. Surse de incredere ne-au dezvaluit ca Andreea si Stefan au delegat pe cineva sa se ocupe la Bucuresti de inregistrarea actului intocmit in America.

Dat fiind ca vedetele au petrecut mai bine de o saptamana intr-un hotel din Statele Unite, se poate spune ca au avut parte de o scurta luna de miere, in care insa Andreea a avut si de lucru, ea realizand cateva interviuri la Metropolitan Opera din New York.

A devenit Andreea Banica

Tinand cont de faptul ca in noul certificat de casatorie Andreea Marin figureaza ca “Andreea Banica”, este de asteptat totusi ca aceasta sa nu prezinte emisiunea “Surprize, Surprize” sub acest nume, pentru a nu fi confundata cu cantareata omonima din trupa Blondy.

Andreea Marin Banica va fi, cel mai probabil, numele cu care vedeta TV va aparea pe genericul emisiunii pe care o prezinta la TVR 1.

Coincidenta, desi una de inteles, tinand cont de popularitatea de care se bucura in randul romanilor si datorita realizarilor profesionale, Andreea si Stefan au primit titlul de cel mai iubit cuplu al anului 2005, la gala “Cei mai iubiti”, pe care o veti putea urmari la TVR 1 pe 1 martie. Show-ul este prezentat, ca in fiecare an, de Andreea Marin.

Titlul le-a fost acordat celor doua vedete pe baza unei cercetari comandate de televiziunea de stat si realizate de Institutul de sondare a opiniei publice IMAS

Evenimentul Zilei, 21 feb 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x