Wednesday, February 28, 2024

Arta si vin de calitate – imaginea Romaniei

Must Read

Producatorul Casa Davino impreuna cu portalul www.vinul.ro au demarat o campanie de promovare a valorilor romanesti si a imaginii de tara prin intermediul artei si a vinului de calitate.

vin1In premiera mondiala, pictorul Sorin Ilfoveanu a creat o serie limitata de gravuri, sub titulatura Erotica Biblion, intr-un tiraj de numai 33 de exemplare. Gravurile vor constitui etichetele unei selectii exclusiviste de vinuri din regiunea Dealu Mare. Toate sticlele sunt semnate, numerotate si sigilate cu sigiliul personal al artistului, iar promovarea acestei colectii se realizeaza pentru prima data online, prin intermediul singurului portalul specializat – www.vinul.ro

Pictorul Sorin Ilfoveanu este decanul Facultatii de Arte Plastice a Universitatii de Arta din Bucuresti si, totodata, unul dintre cei mai titrati artisti romani ai ultimilor ani.
Casa Davino exploateaza o suprafata de 67 hectare in zona Ceptura (dealu Mare, jud. Prahova) si are o productie limitata, la maxim 200.000 sticle anual. Vinurile produse de aceasta casa sunt destinate exclusiv pietei HoReCa si pentru export.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un scriitor din Deva spune că a fost reclamat de vecini că are „prea multe cărți în casă”

Daniel Iancu, istoric, cercetător și scriitor din Deva, povestește că a fost reclamat de vecinii săi de bloc la...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x