Saturday, January 28, 2023

Gigi Becali a vandut un teren cu 16 mil. euro

Must Read

Finantatorul Clubului Steaua a facut afacerea cu un fond de investitii care vrea sa dezvolte in zona Pipera un proiect comercial de anvergura.

Cotat ca unul dintre cei mai mari proprietari de terenuri, Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua, a vandut un teren situat in zona de nord a Capitalei pentru aproximativ 15 milioane de euro, au declarat surse de pe piata.

Este una dintre cele mai mari tranzactii cu terenuri din acest an.
Cumparatorul este fondul de investitii elen Global Emerging Property Fund, care intentioneaza sa dezvolte in mai multe etape un proiect comercial de anvergura.

Contactat de Ziarul Financiar, Gigi Becali a spus ca tranzactia s-a ridicat la 16 milioane de euro si ca a vizat o suprafata de cinci hectare de teren situat in zona Baneasa – Pipera. Becali afirma ca a incasat deja banii.

- Advertisement -

Preturile terenurilor cu destinatie de proiect comercial, situate in zona de nord a Capitalei, variaza in jurul a 200 – 300 euro pe metru patrat, potrivit ultimelor studii de piata. Preturile sunt de mai multi ani pe un trend de crestere, oferta fiind din ce in ce mai limitata, spun expertii imobiliari.

Reprezentantii Global Emerging Property Fund (GEPF) nu au dorit sa faca niciun comentariu deocamdata pe acest subiect.
Gigi Becali are mai multe proprietati imobiliare in zona Capitalei. Becali, unul dintre cei mai mediatizati oameni la ora actuala, a intrat si in politica, unde are propriul partid – Partidul Noua Generatie.

Global Finance, unul dintre cei mai mari administratori de fonduri din regiunea Balcanilor, s-a lansat de anul trecut in afacerile real estate cu propriul fond de investitii, care are o capitalizare de 125 de milioane de euro.

GEPF a anuntat ca intentioneaza sa investeasca 450 de milioane de euro pe pietele din regiune, din care aproximativ 270 de milioane de euro in Romania.
Articol integral in Ziarul Financiar

Ziarul Financiar, Adrian Mirsanu, 02 feb 2006

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

200 Citate Motivationale Celebre – Motto-uri scurte si frumoase

Viata este plina de urcusuri si coborasuri – fericire si lupte care iti vor testa rezistenta si integritatea, te...
- Advertisement -

More Articles Like This