Tuesday, January 31, 2023

Imagini socante: britanicii lovesc tineri irakieni

Must Read

Scandal de proportii in armata britanica. Ministrul Apararii a ordonat o ancheta urgenta dupa ce saptamanalul News of the World a dat publicitatii imagini de la arestarea brutala a unor civili irakieni in 2004, transmit agentiile internationale de presa.

In filmul de un minut soldatii britanici din Irak bat cu bestialitate tineri civili neinarmati. Militarii lovesc, cu pumnii, picioarele si bastoanele mai multi tineri, trantiti la pamant iar un soldat britanic il loveste direct in fata cu piciorul pe un irakian.

Pe coloana sonora se aude cameramanul, un caporal, care scoate strigate de bucurie cand vede agresiunile, injuraturi la adresa irakienilor si rasete isterice. Inregistrarea a fost facuta de un sergent britanic.

Ministrul britanic al Apararii a declarat ca condamna brutalitatile si a promis ca cei vinovati vor fi pedepsiti.

- Advertisement -

Filmul a fost facut in 2004, in timpul unor revolte de strada din sudul Irakului, unde sunt concentrate trupele britanice. Opt militari britanici au retinut patru adolescenti in timpul unor violente de strada provocate de nemultumirea localnicilor fata de lipsa de securitate in zona.

HotNews.ro, 12 feb 2006

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

FMI estimează că Marea Britanie va fi în acest an cea mai afectată de recesiune dintre țările dezvoltate. Germania va stagna economic, dar, pe...

Economia Marii Britanii ar urma să scadă cu -0,6% în 2023, potrivit proiecțiilor FMI, care spune acum că Germania...
- Advertisement -

More Articles Like This