Thursday, March 28, 2024

Ion Marin a fost numit noul antrenor al lui Dinamo

Must Read

Ion Marin, poreclit ”Sapaliga”, a fost numit oficial luni seara ca noul antrenor al lui Dinamo, dupa o sedinta de peste 2 ore la Computerland. Esteban Vigo a refuzat sa mai antreneze pe Dinamo, preferand sa spele putina stiind ca “mentorul” Giovani Becali va intra in focuri mari cu transferul lui Adrian Mutu.

Cele mai mari sanse de a deveni presedinte in locul lui Giovani le are Petre Buduru.

Pana luni antrenor la divizionara secunda FC Oradea, ‘Sapaliga’ revine astfel la carma formatiei cu care, in sezonul 2001/ 2002 a castigat atat Cupa, cat si campionatul Romaniei.

El va semna un contract valabil pana la incheierea returului, principalul sau obiectiv fiind cucerirea titlului. Marin a fost numit in functie in urma unei sedinte furtunoase, care a avut loc la sediul firmei presedintelui Consiliului de Administratie, Nicolae Badea.

- Advertisement -

Din cate se pare, dupa ce Cornel Talnar a refuzat postul, in cursa ramasesera Ion Marin, care isi daduse deja acordul, si actualul administrator delegat, Cornel Dinu.

Dupa doua ore de discutii, ‘tabara’ condusa de Gigi Netoiu a avut castig de cauza, Ion Marin fiind inscaunat ca antrenor. Tehnicianul, care a recunoscut ca a ajuns la un acord cu ‘alb-rosii’, dar fara sa semneze inca vreun angajament, va face cunostinta cu noii sai elevi in cursul zilei de azi.

Esteban ca si cum nu ar fi fost

In ceea ce il priveste pe fostul ‘principal’, spaniolul Esteban Vigo, care nici macar nu va figura in palmaresul dinamovistilor, nedisputand vreun meci oficial la carma echipei, acesta a spus ca a demisionat din solidaritate cu fostul presedinte, Ioan Becali.

‘Decizia pe care am luat-o este definitiva si nu o regret. Am demisionat din respect pentru Ioan Becali. Din pacate, au fost anumite persoane care nu m-au lasat sa lucrez asa cum am vrut. Sunt dezamagit de ceea ce mi s-a intamplat’, a declarat, luni, Vigo, care va pleca din Romania impreuna cu ‘secundul’ sau, Urban Ortega.

Tehnicianul spaniol, care a vizitat, luni, vestiarul echipei inaintea sedintei de pregatire, urmeaza sa fie platit de Dinamo pana la terminarea contractului.

Haos la antrenament

La antrenamentul de lunia fost o adevarata babilonie. Cornel Dinu, care era considerat a fi noul antrenor, a urmarit, in costum, 10 minute din sedinta de pregatire condusa de preparatorul fizic Marco Onetto.

Apoi, ‘Procurorul’ s-a urcat in masina si a plecat. Totusi, el a fost pana la urma cel mai sincer, recunoscand ca ‘La Dinamo sunt administrator delegat’.

Tot luni, Nicolae Badea i-a inmanat lui Ioan Becali conventia de incetare a raporturilor de munca.

‘Voi mai fi la Dinamo pana se vor rezolva problemele cu banii. Plecarea mea nu o iau ca pe un esec, ci ca pe o linistire sufleteasca. Sunt trist, insa, cand ies din birou si ii vad pe toti ca plang’, a declarat Ioan Becali. Banii investiti de el la Dinamo ii vor fi restituiti in decurs de o saptamana.

Dinamo a anuntat oficial:

“In aceasta seara, Dinamo a ajuns la un acord cu antrenorul Ion Marin pentru preluarea imediata a formatiei din Stefan cel Mare. Cu Ion Marin pe banca, Dinamo a castigat titlul de campioana in sezonul 2001-2002”.

Onlinesport.ro, 28 feb 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x