Wednesday, February 1, 2023

L’Oreal ar putea prelua Body Shop

Must Read

L’Oreal, cea mai mare companie de cosmetice din lume, a anuntat, joi, ca ar putea face o oferta in numerar pentru preluarea Body Shop International, fapt care a determinat cresterea cu 11% a cotatiei actiunilor firmei britanice, transmite Reuters.

“Conducerea L’Oreal evalueaza o gama larga de alternative strategice care ar fi in favoarea actionarilor, inclusiv o posibila oferta pentru Body Shop”, potrivit unui comunicat al L’Oreal adresat London Stock Exchange.

Oferta, daca va fi facuta, va fi exclusiv in numerar, dar reprezentantii Body Shop nu au fost contactati inca, precizeaza comunicatul.

Cotatia titlurilor Body Shop a crescut cu 11%, la 2,74 lire sterline pe unitate, in prima parte a tranzactiilor de joi de la bursa londoneza, evaluand grupul la 534 de milioane de lire sterline (937 de milioane dolari).

- Advertisement -

Evolutia reprezinta o continuare a avansului de 10,5% consemnat miercuri, dupa aparitia zvonurilor legate de o posibila oferta de preluare.

Cotatia titlurilor L’Oreal a crescut, joi, cu 1,2%, la 75,40 euro, evaluand grupul la 49,01 miliarde euro.

Jean-Paul Agon, care urmeaza sa preia functia de director executiv al L’Oreal, declarase in urma cu cateva zile ca este in cautarea unor achizitii care sa contribuie la accelerarea dezvoltarii grupului.

HotNews.ro, 23 feb 2006

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

FMI estimează că Marea Britanie va fi în acest an cea mai afectată de recesiune dintre țările dezvoltate. Germania va stagna economic, dar, pe...

Economia Marii Britanii ar urma să scadă cu -0,6% în 2023, potrivit proiecțiilor FMI, care spune acum că Germania...
- Advertisement -

More Articles Like This