Monday, July 4, 2022

Lotus Exige S, o tona de pasiune

Must Read

Lotus Exige SPrezentat ca masina concept, Lotus Exige S va fi cel mai rapid automobil din seria Lotus, scrie presa americana.

Are 935 de kilograme si ajunge la 100 de kilometri pe ora in 4,3 secunde (60 de mile in 4,1 secunde).

Dupa zece secunde ajunge la 160 de kilometri pe ora, iar viteza maxima tinde spre 238 km/h.Culmea! Consuma in oras 9,1 litri si pe autostrata cam 7,2 litri la 100 de kilometri.

Specialistii Lotus cred ca nue xista nici o masina sport atat de performanta care sa ofere un consum atat de redus. Nu ca banii ar conta pentru cel care va dori sa cumpere Exige S. “Batem performantele oricarei masini, chiar daca costa de trei ori mai mult”, a declarat unul dintre directorii Lotus.

- Advertisement -

Modificand un motor Toyota de 1,8 litri si 189 de cai putere, specialistii Lotus au obtinut 218 cai la 7800 de rotatii pe minut. Pretul estimat pentru bijuterie este in jurul a 53.000 de dolari. Vine pina la jumatatea acestui an si in Romania.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

SUA. Atac armat la o paradă de Ziua Națională, în apropiere de orașul Chicago. Update: Autoritățile confirmă că cinci persoane au fost ucise, iar...

Update: Autoritățile locale au confirmat că cinci persoane au fost împușcate mortal, iar alte 16 au fost transportate la spital...
- Advertisement -

More Articles Like This