Monday, May 16, 2022

Romania, performante modeste

Must Read

Daniela Plotogea s-a clasat pe locul 33, la 6min27sec4/10, in timp ce Alexandra Rusu a depasit limita de timp si nu a intrat in clasament, in proba feminina de urmarire 10 km din cadrul concursului de biatlon de la Jocurile Olimpice de iarna de la Torino, disputata sambata la Cesana San Sicario, informeaza onlinesport.ro.

Schioarea germana Kati Wilhem a cucerit medalia de aur in proba feminina de urmarire 10 km, cronometrata cu timpul de 36min43sec6/10 (2 tururi penalizare). Medaliile de argint si bronz au revenit compatrioatei sale Martina Glagow – sosita la 1min13sec6/10 (3 tururi penalizare), respectiv rusoaicei Albina Ahatova – la 1min21sec4/10 (un tur penalizare).

Schioarea croata Janika Kostelic a cucerit medalia de aur in proba feminina de combinata alpina din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la Torino, in urma victoriei obtinute sambata, la San Sicario, in proba de coborare. Medaliile de argint si bronz au revenit lui Marlies Schild (Austria) cu 2:51.58, respectiv Anjei Paerson (Suedia) 2:51.63.

- Advertisement -

Norvegianul Kjetil Andre Aamodt a castigat sambata medalia de aur la Super-G inregistrand 1:30.65, urmat de H. Maier (AUT) 1:30.78 si Hoffman (SUI) 1:30.98.

HotNews.ro, 19 feb 2006

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Putin susţine că are „probe documentare” că în Ucraina au fost create „componente pentru arme biologice”

Preşedintele rus Vladimir Putin a susţinut luni că în Ucraina au fost creaţi compuşi pentru arme biologice şi că...
- Advertisement -

More Articles Like This