Saturday, April 13, 2024

Stella Artois revine pe piata in ambalajul dedicat Zilei Indragostitilor

Must Read

Stella Artois relanseaza pe piata romaneasca ambalajul dedicat zilei indragostitilor, dubla cutie de Stella Artois – un produs de calitate, intr-un ambalaj special, original si modern. stella

Stella Artois in ambalajul dedicat zilei Sfantului Valentin se adreseaza tuturor indragostitilor, celor care doresc sa marcheze simbolic un moment special impartind cu cei dragi un produs care contine implicit o marturie romantica. Design-ul ambalajului inlesneste transmiterea mesajului de dragoste iar forma sa – dubla doza – incununeaza simbolic dorinta de a “imparti”, de a darui. Produsul, incarcat de mesaj, este cu atat mai potrivit pentru un astfel eveniment, cu cat permite si sarbatorirea momentului special prin inchinarea unui pahar cu bere si savurarea unei Stella Artois in doi.

“Lansarea Stella Artois in acest nou ambalaj a reprezentat un pas important in zona preocuparii noastre permanente pentru inovatie. Stella Artois Lovers’ can a fost foarte apreciat de consumatori si, implicit, un mare succes de vanzari anul trecut asa ca am decis sa relansam ambalajul dedicat zilei indragostitilor si in 2006. declara Liviu Irimia, director marketing Interbrew Romania.

Produsa in serie limitata, “Stella Artois Lovers’ can” este promovata prin intermediul principalelor posturi TV si prin promotii adresate consumatorilor, in canalul HoReCa. Actiunea de promovare a noului ambalaj se desfasoara in Bucuresti si in marile orase din tara.

- Advertisement -

Interbrew Romania produce Stella Artois pe piata locala din mai 1997. In anul 2000 compania a pus la dispozitia consumatorilor singura bere din Romania imbuteliata in cutie cu eticheta in relief, iar in 2004 sticla Stella Artois cu eticheta in relief. 2005 a fost anul lansarii unui alt ambalaj de succes – Stella Artois in sticla de aluminiu. Stella Artois este astazi liderul segmentului super-premium (conform studiilor de piata independente MEMRB). Stella Artois este marca a companiei Interbrew Romania, filiala locala a concernului multinational InBev, numarul 1 mondial. InBev mai produce in Romania renumitele marci Bergenbier, Beck’s si Noroc si importa specialitatile belgiene Leffe si Hoegaarden.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

OMNI Network (OMNI) se listează pe Binance Launchpool. V-ati pus BNB-ul la treaba?

Binance anunță cel de-al 52-lea proiect pe Launchpool – $OMNI, un proiect Layer 1 creat pentru a integra...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x