Wednesday, February 8, 2023

Un nou brand de telefonie in Romania

Must Read

Filiala din Romania a operatorului de telefonie fixa Magyar Telekom a lansat joi, in colaborare cu Romtelecom, un nou brand de comunicatii telefonice mobile, numit EUfonika. Serviciul, bazat pe telefonia VoIP, permite abonatilor Romtelecom sa reduca costurile la convorbirile locale si internationale.

Compania Combridge SRL Sfantu Gheorghe , filiala a Magyar Telekom, a anuntat ca serviciul EUfonika poate fi accesat de orice abonat Romtelecom, conectat la centrale digitale, prin tastarea unui prefix inaintea numarului care trebuie apelat.

Ulterior, apelul este transferat in reteaua Combridge si transmis prin tehnologia VoIP (Voice over Internet Protocol – voce pe suport Internet) la destinatar.

Clientul RomTelecom va achita catre Combridge doar contravaloarea apelului efectuat, respectiv 4,4 eurocenti/minut (fara TVA) pentru convorbirile in intervalul 08:00-20:00 si 3,2 eurocenti pe minut intre orele 20:00 si 8:00 dimineata

- Advertisement -

Costurile convorbirilor sint astfel reduse, cu aproximativ 20% pentru convorbirile interjudetene si cu pana la 40% in cazul celor internationale.

Utilizarea serviciului nu necesita taxe suplimentare, schimbarea numarului de telefon sau instalarea unor cabluri sau echipamente noi. La sfarsitul fiecarei luni, clientii EUfonika vor primi o factura separata pentru convorbirile efectuate prin reteaua Combridge.

Oferta Combridge vizeaza si clientii persoane juridice, in aceasta directie fiind lansat serviciul EUfonika BusinessCall. Acest serviciu este disponibil pentru abonatii din Bucuresti, urmand ca in scurt timp sa fie extins si in orasele Timisoara si Cluj-Napoca.

Combridge SRL Sfantu Gheorghe a fost infiintata in anul 2003 si este filiala a companiei Magyar Telekom, principalul operator de servicii de telefonie din Ungaria, in care Deutsche Telekom detine 59,49 la suta din actiuni.

HotNews.ro, 23 feb 2006

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

UNTOLD își pregătește expansiunea internațională alături de MOZAIK INVESTMENTS

Principalul obiectiv al parteneriatului vizează extinderea pe piața globală a brandului UNTOLD, începând cu anul 2023 UNTOLD UNIVERSE, cel mai...
- Advertisement -

More Articles Like This