Friday, June 21, 2024

4.000 de slujbe pentru romanii francofoni

Must Read

Bancherii si auditorii financiari sunt specialistii cei mai cautati de angajatorii francezi. Recrutarea se va face tot anul, la sediul firmelor frantuzesti.

Targul locurilor de munca, organizat ieri la World Trade Center si destinat in principal absolventilor, a fost numai inceputul procesului de selectare pentru cele peste 4.000 de posturi oferite de doar 24 dintre cele 260 de companii frantuzesti prezente pe piata romaneasca.

Cei mai cautati angajati sunt in domeniul bancar, audit financiar, marketing, contabilitate, comert, distributie, inginerie informatica sau chimica, telecomunicatii. Salariile variaza intre 350 de euro pentru un debutant si 2.000-3.500 euro pentru un om cu experienta.

“Romania va deveni un centru regional pentru multe firme multinationale, care deja au sau isi vor deschide sedii aici. De aceea se cauta un numar mare de angajati”, a declarat Dan Bedros, presedintele Alcatel Romania.

- Advertisement -

Acesta a adaugat ca societatea pe care o conduce are nevoie de 400 de specialisti in soft si telecomunicatii pentru Timisoara si Bucuresti. Oferta este valabila pentru absolventii sau studentii in anii terminali, care pot trimite CV-ul la firma sau la adresa myjob@alcatel.ro.

1.000 de posturi la banca

In cadrul targului de ieri, cel mai cautat stand a fost al BRD-Grouppe Societe General. Oferta: 1.000 de posturi pentru economisti, informaticieni sau absolventi de Drept. Cei care vor fi selectionati vor lucra ca operator ghiseu, consilier clientela-persoane fizice sau analist credite.

“Candidatii au trei posibilitati: fie aduc CV-ul la sediul nostru, fie acceseaza site-ul companiei, unde trebuie sa completeze un formular. De asemenea, pot trimite datele personale la recrutare@brd.ro”, a explicat Florin Luca, director resurse umane la BRD, care a precizat ca salariul pentru un absolvent fara experienta incepe de la 1.200 RON.

350 euro, salariul de debutant in audit

Tot in domeniul economic mai sunt oferite 100 de locuri pentru absolventi de catre firma de audit KPMG. “Avem posturi atat pentru juniori fara experienta, pentru care salariul de inceput e de 350 euro, cat si pentru oameni cu trei-patru ani vechime, care pot castiga si cateva mii de euro.

Candidatii trebuie sa stie ca, dupa trei ani de la angajare, dau niste examene de audit international care le vor da posibilitatea sa lucreze oriunde in lume”, a spus Richard Perrin, manager KPMG. Tinerii care nu au putut veni ieri la targ, pot aplica on-line la adresa www.kpmg.ro.

Evenimentul Zilei, 17 mar 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

50 cursuri & tutoriale de investiții la bursă și antreprenoriat

Vrei să faci bani și nu știi cum? Înscrie-te pe MaiorArmy.ro în prima armată de investitori la bursă din România și...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x