Tuesday, January 31, 2023

Avertizare hidrologica

Must Read

Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Mediului a trimis joi o avertizare hidrologica catre prefecturile din 8 judete: Timis, Caras Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj, Hunedoara, Valcea si Olt.

Se anunta cresteri importante de debite si niveluri cu depasiri ale cotelor de aparare, in intervalul 10.03.06 ora 12:00 – 11.03.06, ora 18:00.

Bazinele hidrografice afectate: Bega, Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera, Cerna, Desnatui, Jiu, Motru, Raznic, Gilort, Amaradia, Olanesti, Bistrita, Luncavat, Mamu, Beica, Oltet, Teslui.

Prognoza hidrologica prevede ca, urmare a precipitatiilor prevazute si cedarii apei din stratul de zapada, se vor produce scurgeri pe versanti, torenti, paraie, terenuri joase si cresteri de debite pe raurile din bazinele hidrografice sus-mentionate, cu mici posibilitati de depasire ale cotelor de pericol, medii ale cotelor de inundatii si mari ale cotelor de atentie.

- Advertisement -

In intervalul 10.03.06 ora 12:00 – 11.03.06 ora 18:00 fenomenele hidrologice se pot manifesta in judetele: Timis, Caras Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj, Hunedoara, Valcea si Olt.

HotNews.ro, 09 mar 2006

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

FMI estimează că Marea Britanie va fi în acest an cea mai afectată de recesiune dintre țările dezvoltate. Germania va stagna economic, dar, pe...

Economia Marii Britanii ar urma să scadă cu -0,6% în 2023, potrivit proiecțiilor FMI, care spune acum că Germania...
- Advertisement -

More Articles Like This