Thursday, May 19, 2022

Avertizare hidrologica

Must Read

Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Mediului a trimis joi o avertizare hidrologica catre prefecturile din 8 judete: Timis, Caras Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj, Hunedoara, Valcea si Olt.

Se anunta cresteri importante de debite si niveluri cu depasiri ale cotelor de aparare, in intervalul 10.03.06 ora 12:00 – 11.03.06, ora 18:00.

Bazinele hidrografice afectate: Bega, Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera, Cerna, Desnatui, Jiu, Motru, Raznic, Gilort, Amaradia, Olanesti, Bistrita, Luncavat, Mamu, Beica, Oltet, Teslui.

Prognoza hidrologica prevede ca, urmare a precipitatiilor prevazute si cedarii apei din stratul de zapada, se vor produce scurgeri pe versanti, torenti, paraie, terenuri joase si cresteri de debite pe raurile din bazinele hidrografice sus-mentionate, cu mici posibilitati de depasire ale cotelor de pericol, medii ale cotelor de inundatii si mari ale cotelor de atentie.

- Advertisement -

In intervalul 10.03.06 ora 12:00 – 11.03.06 ora 18:00 fenomenele hidrologice se pot manifesta in judetele: Timis, Caras Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj, Hunedoara, Valcea si Olt.

HotNews.ro, 09 mar 2006

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Românii, la un pas să nu mai aibă dreptul să voteze preşedintele ţării | Coaliţia vrea să schimbe regimul constituţional

În timp ce românii se luptă cu preţurile îngrozitor de mari, criza războiului, criza pandemică, coaliţia de guvernare are...
- Advertisement -

More Articles Like This