Tuesday, May 21, 2024

Avertizare hidrologica

Must Read

Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Mediului a trimis joi o avertizare hidrologica catre prefecturile din 8 judete: Timis, Caras Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj, Hunedoara, Valcea si Olt.

Se anunta cresteri importante de debite si niveluri cu depasiri ale cotelor de aparare, in intervalul 10.03.06 ora 12:00 – 11.03.06, ora 18:00.

Bazinele hidrografice afectate: Bega, Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera, Cerna, Desnatui, Jiu, Motru, Raznic, Gilort, Amaradia, Olanesti, Bistrita, Luncavat, Mamu, Beica, Oltet, Teslui.

Prognoza hidrologica prevede ca, urmare a precipitatiilor prevazute si cedarii apei din stratul de zapada, se vor produce scurgeri pe versanti, torenti, paraie, terenuri joase si cresteri de debite pe raurile din bazinele hidrografice sus-mentionate, cu mici posibilitati de depasire ale cotelor de pericol, medii ale cotelor de inundatii si mari ale cotelor de atentie.

- Advertisement -

In intervalul 10.03.06 ora 12:00 – 11.03.06 ora 18:00 fenomenele hidrologice se pot manifesta in judetele: Timis, Caras Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj, Hunedoara, Valcea si Olt.

HotNews.ro, 09 mar 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

IPO-ul Premier Energy s-a încheiat cu succes, la prețul de 19,5 lei/acțiune

• La 1.000 de acţiuni subscrise, un investitor de retail va primi 125 de titluri • Data estimată pentru listarea...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x