Tuesday, February 27, 2024

BCR acorda bonusuri la plata cu cardul

Must Read

Banca Comerciala Romana (BCR) acorda, de la inceputul acestei luni si pana la 30 aprilie 2006, un bonus de pana la 3% posesorilor de carduri BCR persoane fizice. Bonusul se acorda pentru platile efectuate cu cardurile BCR, de debit, credit sau co-branded, la cumpararea de bunuri si servicii de la comerciantii din reteaua BCR.

Bonusul de 3% se acorda: – posesorilor de carduri BCR Maestro, BCR Visa Clasic, BCR Visa Electron (carduri de debit in lei) si BCR MasterCard (card de credit in lei) care efectueaza tranzactii la comerciantii acceptanti din reteaua BCR, ale caror valori cumulate sunt mai mari sau egale cu suma de 300 RON/luna

Bonusul de 1% se acorda: – posesorilor de carduri de credit co-brand BCR MasterCard-ALTEX, BCR VISA Depozitul de Calculatoare si BCR VISA Ultra PRO care efectueaza tranzactii la comerciantii acceptanti din reteaua BCR (inclusiv prima cumparatura), ale caror valori cumulate sunt mai mari sau egale cu suma de 1.600 RON/luna.

Tot de la 1 martie Banca Comerciala Romana (BCR) majoreaza cu pana la un punct procentual dobanzile acordate la depozitele in lei si valuta.

- Advertisement -

De asemenea, BCR ofera clientilor posibilitatea de a economisi prin intermediul certificatului de depozit cu discount in lei la dobanzi atractive, fixe pana la scadenta. Astfel, pentru persoane fizice dobanda este de pana la 7.50%p.a. iar pentru persoane juridice de pana la 6.50%p.a.

Sursa: hotnews.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un scriitor din Deva spune că a fost reclamat de vecini că are „prea multe cărți în casă”

Daniel Iancu, istoric, cercetător și scriitor din Deva, povestește că a fost reclamat de vecinii săi de bloc la...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x