Wednesday, May 22, 2024

Cele mai premiate modele in 2006

Must Read

Daca ar fi existat vreodata indicatii ca design-ul este regele, anul 2006 ar fi trebuit sa fie un an de reper. Profunzimea formelor, a marimilor si a subtilitatilor ofera cate ceva pentru fiecare persoana. Puterea si performantele se gasesc printre realizarile de varf. Caii putere inca domina si se gasesc, se pare, intr-un numar cat mai mare.

Stilul este pe buna dreptate delicios se atragator. Insa, la o parte de caii putere, performantele si stilul masinilor, longevitatea a jucat un rol decisiv de-a lungul anilor in optiunea de cumparare a clientilor. In continuare va prezentam cele mai apreciate masini ale anului 2006 conform Road and Travel Magazine.

Masina anului – Dodge Charger 2006
In cautarea unei masini perfecte, Road and Travel Magazinea ridica cele mai inalte cerinte, cinstind in fiecare an pe cei ce trec de limita pe care o trage o masina comuna. Masina anului trebuie sa aiba un strop de pasiune, performante incantatoare si un aspect ce, pur si simplu, de lasa mut. Toate acestea le puteti gasi in modelul Charger.

Cea mai atragatoare masina – Audi A3 2006
Pare o contradictie sa vorbim de Audi A3 ca fiind o masina de baza. Insa fabricantii auto au un nivel prin care definesc luxul. Nivelul de baza este unul dintre acestea. Modelul Audi A3 este o masina a libertatii de miscare, compacta, vesela, cu un stil inteligenta si placuta la condus.

- Advertisement -

Cea mai versatila masina- Crossover/ Sport Wagon- Dodge Magnum SRT8 2006 Cine poate spune ca un crossover/ sport wagon nu poate fi un vehicul incantator? Mai mult de atat, reprezinta o modalitate convenabila de a alege o masina mai mica decat un SUV. Dodge Magnul este masina indicata pentru aparitiile fitoase la cele mai tari petreceri.

Modelul SRT8 este cel mai bun Crossover/ Sport wagom realizat pana acum de cei de la Dodge.

Cea mai atletica masina- Honda Ridgeline 2006
S-ar putea ca unii oameni sa nu inteleaga acest lucru, insa de asemenea, exista persoane care doresc un pickup care se conduce cu finetea unei masini. Constructia si designul ciudat al modelului exprima cat de mult de poate apropia modul de condus de cel al unei masini.

Cel mai sexos model sport- Pontiac Solstice 2006
Masinile sport sunt, intr-adevar, impresionante prin design, putere si constructie. Pontiac Solstice este o masina cu mult sex appeal datorita designului impresionant si a performantelor de exceptie. Acest model impresioneaza atunci cand trece pe strazile Manhattan-ului.

Cea mai de incredere masina sedan- Hyundai Sonata 2006
Uneori, oamenii au probleme in a pronunta cuvantul Hyundai din cauza combinatiei de litere. Insa nimeni nu are vreo problema atunci cand vine vorma de caracteristicile tehnice si nu numai ale acestui model. Hyundai Sonata ofera foarte multe la un pret incredibil de bun.

Cea mai respectata masina de lux Mercedes- Benz CLS 500 2006
Standardul vizual pentru Mercedes-Benz este acela de a fi realizat un sedan care la prima vedere se distinge ca fiind un coupe. Liniile modelului sunt atat de line si impecabile incat definesc luxul sdevarat.

Cel mai econom SUV -Ford Explorer 2006/ Range Rover Sport 2006
Daca ai dori sa realizezi un Ford Explorer ce ai dori sa modifici? Tot. Acesta este raspunsul pe care l-ar da cei de la Ford. Ford modifica modelul Explorer de 16 ani pentru a crea cel mai original SUV de marime mijlocie, cel mai confortabil si mai luxos.

Tot timpul a existat o disputa atunci cand a venit vorba de partea din fata a modelului Land Rover. Modelul Range Rover sport nu face exceptie. Partea din fata a masinii nu arata cine stie ce insa este un model de familie care a parcurs mii de kilometrii prin jungla si poate fi recunoscut de oricine.

Daca incercam sa modificam aceasta parte frontala cu aspect tocit riscam sa pierdem definitia de Land Rover.

Sursa: www.roadandtravel.com

StiriAuto.ro, 13 mar 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

IPO-ul Premier Energy s-a încheiat cu succes, la prețul de 19,5 lei/acțiune

• La 1.000 de acţiuni subscrise, un investitor de retail va primi 125 de titluri • Data estimată pentru listarea...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x