Friday, March 29, 2024

Daniela Gyorfi este nemultumita de buzele sale “imbunatatite”

Must Read

Dupa injectarea cu ser fiziologic, gura sa a revenit la forma initiala mult mai repede decat s-ar fi asteptat.

Inainte de a apela la o varianta radicala, cum ar fi implanturile, cantareata a incercat noul look injectandu-si, fara sa exagereze, ser fiziologic, o metoda populara prin faptul ca este temporara. Cu toate acestea, interventia nu a multumit-o de fel pe colega de scena, nunti si botezuri a manelistului Liviu Mititelu. Buzele i s-au “desumflat” chiar cand incepuse sa se simta bine cu ele.

Se teme de implant

Daniela se afla la a doua experienta de acest gen. Cert este ca, in urma cu o luna, cantareata si-a marit volumul buzelor injectandu-si ser fiziologic. O astfel de interventie costa in jur de 200 de euro, iar rezultatul se mentine mai multe luni.

- Advertisement -

In cazul ei, insa, a inceput sa dispara dupa doua saptamani, lucru care a nemultumit-o profund, mai ales ca nici nu a apucat sa debuteze cu noul proiect muzical.

Averea, 06 mar 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x