Thursday, March 23, 2023

Fanii Neogen vor sa munceasca peste hotare

Must Read

Conform unui sondaj realizat in site-urile Neogen, doar 16% dintre vizitatori sustin ca nu doresc sa plece din Romania pentru o slujba mai buna. Aproape 1.300 de romani au participat la sondajul realizat de Neogen in scopul de a afla ce ii determina pe oameni sa aleaga drumul strainatatii.

Sondajul cu intrebarea De ce ati alege sa munciti in strainatate? si 1.284 respondenti, a avut urmatoarele rezultate: 1. Pentru o mai buna calitate a vietii/Bani 57 % 2. Pentru a experimenta o noua cultura 7% 3. Pentru oportunitati mai bune in cariera 20% 4. Nu as alege strainatatea 16%

Daca banii si o viata mai buna reprezinta principala motivatie, oportunitatile mai bune in cariera ii tenteaza pe vizitatorii Neogen.

Acelasi sondaj a fost realizat si pe site-urile Neogen Bulgaria, utilizatorii bulgari raspunzand: 1. Pentru o mai buna calitate a vietii/Bani 39 % 2. Pentru a experimenta o noua cultura 24% 3. Pentru oportunitati mai bune in cariera 29% 4. Nu as alege strainatatea 8%

- Advertisement -

Rezultatele acestui sondaj sunt bazate pe voturile utilizatorilor inregistrati pe neogen.ro in perioada 6-13 martie 2006.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Donald Trump revine pe Facebook, după doi ani în care a fost banat: “I’M BACK!”

Donald Trump a revenit pe Facebook, după ce a fost interzis în 2021, spunându-le celor care îl urmăresc pe...
- Advertisement -

More Articles Like This