Wednesday, February 1, 2023

Gary Oldman va aparea in “Harry Potter 5″

Must Read

Dupa cateva saptamani de incertitudini, actorul Gary Oldman a fost confirmat, joi, ca facand parte din distributia filmului “Harry Potter si Ordinul Phoenix” in care isi va relua rolul de nas al tanarului vrajitor, informeaza allocine.fr. Producatorii celui de-al cincilea film din seria Harry Potter au confirmat oficial ca au semnat un contract cu Gary Oldman pentru rolul lui Sirius Black. Actorul britanic in varsta de 48 de ani, care a mai jucat in “Harry Potter si prizonierul din Azkaban” si a fost vocea lui Black in “Harry Potter si pocalul de foc”, va avea un rol mai important in acest al cincilea film din serie.

“Este un rol minunat. Gary a citit scenariul noaptea trecuta si pot sa va asigur ca va face parte din poveste”, a declarat Douglas Urbanski impresarul vedetei din “Dracula”. “Este o poveste geniala si Gary este fericit ca il va juca din nou pe Sirius Black”, a adaugat acesta. Filmarile la “Harry Potter si Ordinul Phoenix”, care este regizat de David Yates, au inceput deja, premiera fiind programata pentru mijlocul lui 2007.

Sursa: SoftPedia.com

- Advertisement -

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

FMI estimează că Marea Britanie va fi în acest an cea mai afectată de recesiune dintre țările dezvoltate. Germania va stagna economic, dar, pe...

Economia Marii Britanii ar urma să scadă cu -0,6% în 2023, potrivit proiecțiilor FMI, care spune acum că Germania...
- Advertisement -

More Articles Like This