Friday, March 29, 2024

Gigi Becali a recunoscut blaturile pe care le-a facut in fotbal

Must Read

Gigi Becali a fost invitatul editiei de luni seara a emisiunii “Miezul problemei”, moderata de Madalin Ionescu si difuzata pe postul National TV.

In premiera, patronul Stelei a facut o dezvaluire socanta: “In urma cu cativa ani, pe vremea cand eram finantator la Steaua, cineva din club mi-a sugerat sa-i dau 10.000 de dolari unui jucator de la Astra Ploiesti (n.r. – Dragos Mihalache), ca sa tranteasca meciul nostru direct.

Ala nu numai ca n-a vandut partida, dar ne-a dat si un gol de la 31 de metri, de ne-a inchis gura! Steaua a pierdut atunci cu 3-1 (n.r. – 3-0).

A mai fost un meci, in deplasare, cand trebuia sa facem egal. Atunci am dat 50.000 de dolari, dar eu nu m-am mai dus la meci. Eu stiu de aranjamentele astea cu arbitrii, dai 10.000-20.000-30.000 euro”.

- Advertisement -

Patronul echipei din Ghencea a mai facut o declaratie socanta: “Ceea ce a facut Deaconu la meciul cu FC National a fost jaf armat! Parerea mea este ca a luat 50.000-60.000 de euro, cel mai probabil de la Dinamo! Mi s-a parut ciudat ce a facut Deaconu, in conditiile in care este prieten cu Meme Stoica si nu o data au iesit cu nevestele in oras!”.

Evenimentul Zilei, 22 mar 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x