Thursday, March 28, 2024

Gigi Becali, tentat sa cumpere Dinamo !

Must Read

Finantatorul din Ghencea a declarat, mai in gluma, mai in serios, in cadrul emisiunii “ProSport Show” de luni-seara, ca ar vrea sa puna mana pe clubul din “Stefan cel Mare”.

“Acum, ca a plecat Giovani (n.r. Ioan Becali) de la club, voi cere Finantelor si lui Sebastian Bodu executarea silita a gruparii dinamoviste si scoaterea la vanzare a celor 80% din actiuni. Le voi cumpara eu, ca si asa nu mai am nici o treaba cu Steaua, in schimbul a opt milioane de euro. A vazut toata lumea ca pentru Dinamo nu exista un tratament egal cu al celorlalte cluburi datorita relatiei lor cu Ministerul de Interne”, a atacat Becali , care continuat: “Am glumit. Cum credeti ca as putea face acest lucru? Mi-as pune in cap prea multa lume”.

Maybach-ul, reparat pe 40.000 de euro

Gigi Becali a dezvaluit faptul ca inca se judeca cu o firma din Elvetia in urma unui contract semnat acum opt ani de vechea asociatie, prin care clubul primea in schimbul cedarii drepturilor tv ale meciurilor din cupele europene suma de 10.000 $ pentru o partida jucata.

- Advertisement -

De asemenea, finantatorul Stelei nu a uitat sa il atace subtil nici pe vicepremierul George Copos. “Ati vazut unde a stat Traian Basescu cand a fost pe Giulesti, la intalnirea Rapid – Hertha? Patru randuri mai sus. Pe cand la mine, la meciul Stelei, a venit, ne-am salutat, ne-am pupat si am privit meciul impreuna”, s-a laudat latifundiarul din Pipera.

La sfarsitul lunii ianuarie, Becali a fost implicat intr-un accident rutier in zona Pipera, in urma caruia Maybach-ul, care i-a fost avariat destul de serios, a fost trimis la reparatii in Germania. “Masina e gata. Costul reparatiei e de 40.000 de euro”, a declarat finantatorul Stelei. Cu 40.000 euro poate fi achizitionat un Volvo S-60, un BMW X3 full option, un Peugeot 407 sau cinci Loganuri full optinon.

Sursa: Libertatea

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x