Wednesday, July 6, 2022

Jucatorii dinamovisti nu vor fi sanctionati dupa esecul cu Otelul

Must Read

Componentii gruparii din Soseaua Stefan cel Mare risca insa sa fie sanctionati in cazul unui esec in partida cu Pandurii.
Oficiali ai FC Dinamo, intre care managerul sportiv Petre Buduru, directorul executiv Cristian Borcea si actionarul Gigi Netoiu, au avut, luni, o intrevedere la cantonamentul de la Saftica. Acestia au motivat prin faptul ca echipa are nevoie de liniste decizia de a nu-i sanctiona pe jucatori pentru esecul din meciul cu Otelul, ocupanta locului 15, penultimul, in clasament.

Surse din cadrul clubului sustin insa ca, in eventualitatea unui nou esec in meciul cu Pandurii Tirgu Jiu, din etapa a XVII-a a Diviziei A, jucatorii antrenati de Ion Marin risca sa fie penalizati financiar cu cite 5.000 de euro, in conformitate cu o prevedere a Regulamentului de Ordine Interioara privind patarea imaginii clubului.

In cantonamentul lui Dinamo de la baza sportiva de la Saftica a sosit, luni, si fundasul Daniel Florea, imprumutat pina in vara de la Sahtior Donetk.

- Advertisement -

La antrenamentul de luni dimineata al fotbalistilor dinamovisti nu a participat si Cornel Dinu, desi membrii Consiliului de Administratie al FC Dinamo au discutat despre despre o mai mare implicare a administratorului delegat in pregatirea si alcaturirea echipei.

SportTotal, 14 mar 2006

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Cum arată Sky Cruise – primul hotel zburător. Are piscine, cluburi și centre comerciale (VIDEO)

Supranumit Titanicul cerului, super-aeronava Sky Cruise poate găzdui până la 5.000 de persoane în piscine, restaurante, cluburi de noapte...
- Advertisement -

More Articles Like This