Tuesday, May 28, 2024

Jucatorii dinamovisti nu vor fi sanctionati dupa esecul cu Otelul

Must Read

Componentii gruparii din Soseaua Stefan cel Mare risca insa sa fie sanctionati in cazul unui esec in partida cu Pandurii.
Oficiali ai FC Dinamo, intre care managerul sportiv Petre Buduru, directorul executiv Cristian Borcea si actionarul Gigi Netoiu, au avut, luni, o intrevedere la cantonamentul de la Saftica. Acestia au motivat prin faptul ca echipa are nevoie de liniste decizia de a nu-i sanctiona pe jucatori pentru esecul din meciul cu Otelul, ocupanta locului 15, penultimul, in clasament.

Surse din cadrul clubului sustin insa ca, in eventualitatea unui nou esec in meciul cu Pandurii Tirgu Jiu, din etapa a XVII-a a Diviziei A, jucatorii antrenati de Ion Marin risca sa fie penalizati financiar cu cite 5.000 de euro, in conformitate cu o prevedere a Regulamentului de Ordine Interioara privind patarea imaginii clubului.

In cantonamentul lui Dinamo de la baza sportiva de la Saftica a sosit, luni, si fundasul Daniel Florea, imprumutat pina in vara de la Sahtior Donetk.

La antrenamentul de luni dimineata al fotbalistilor dinamovisti nu a participat si Cornel Dinu, desi membrii Consiliului de Administratie al FC Dinamo au discutat despre despre o mai mare implicare a administratorului delegat in pregatirea si alcaturirea echipei.

- Advertisement -

SportTotal, 14 mar 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Bursa este deschisa pentru oricine. Fondurile de tip ETF si accesul simplu la performantele bursei

Bursa de Valori din Bucuresti (BVB) ofera publicului larg actiunile unora dintre cele mai importante companii din Romania, din...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x