Saturday, April 20, 2024

K310 – telefon foto de la Sony Ericsson

Must Read

Telefonul foto K310 se adreseaza tuturor celor care doresc sa faca fotografii instantanee si sa le stocheze intr-un album de buzunar, pentru a le avea mereu la indemana.

Acest telefon, desi accesibil ca pret, incorporeaza un telefon mobil, o camera VGA si instrumente ce permit vizualizarea, stocarea si trimiterea de imagini. Caracteristicile suplimentare, neobisnuite pentru gama de pret unde telefonul se incadreaza, include un ecran de afisare de inalta calitate si efecte de imagine.

Vizionarea de fotografii impreuna cu familia si cu prietenii este o experienta deosebita, gratie celor 65.000 de culori ale ecranului UBC (Ultra Bright Colour), o noua tehnologie de afisare pentru imagini extrem de clare.

Aparatul permite navigarea facila prin fisierele foto pentru a le vizualiza sau pentru a le trimite prin MMS sau infrarosu. Inainte de a fi trimise, imaginilor le pot fi adaugate efecte hazlii, cum ar fi cea de modificare a expresiei si conturului fetei.

- Advertisement -

Aparatul contine si aplicatii business, cum ar fi sincronizarea cu computerul, servicii de posta electronica si posibilitatea de a naviga pe Internet. De asemenea, difuzorul permite convorbiri intre mai multi interlocutori, in conditii audio clare.

Sony Ericsson K310 este un telefon GPRS in banda tripla, distribuit incepand cu al doilea trimestru al anului. K310 va fi comercializat in culorile argintiu si albastru inchis.

Agora News, 23 mar 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x