Wednesday, February 1, 2023

Melodie in memoria Laurei Stoica

Must Read

Duminică, 12 martie, nouă artişti români au interpretat o melodie în amintirea Laurei Stoica. Cu siguranţă, cântecele Laurei vor fi cele care vor păstra vie amintirea acestei voci speciale. Cântecul compus de Ovidiu Komornic este doar un omagiu în amintirea artistei grăbite de destin spre un ultim drum.

Descarca melodia la www.cityfm.ro – 3.27 MB

Muzica si versuri: Ovidiu Komornic Interpreteaza: Angela Similea; Sanda Ladosi; Oana Sarbu; Elena Carstea; Silavia Dumitrescu; Daniela Raduica; Catalin Crisan; Cristian Nistor; Ovidiu Komornic.

Laura Stoica şi logodnicul ei, toboşarul Cristian Margescu au fost înmormântaţi, duminică, la cimitirul Bellu. Ei au fost condusi pe ultimul drum de aproximativ 2000 de persoane.

- Advertisement -

Pe langa rude si apropiati, oameni obisnuiti, care nu i-au cunoscut personal pe cei doi, au aprins lumanari, au adus flori si jucarii de plus, pentru copilul pe care Laura Stoica ar fi trebuit sa-l nasca in toamna acestui an, transmit agentiile de stiri.

In ciuda ploii si a vantului, oamenii au stat ore intregi la coada, pentru a intra in Capela cimitirului, acolo unde se aflau sicriele celor doi artisti. In boxe s-au auzit cantecele cu care Laura Stoica a ajuns la inima publicului.

Cei doi au fost inmormantati in acelasi cavou, in zona destinata artistilor a cimitirului Bellu. (sursa: HotNews.ro)

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

FMI estimează că Marea Britanie va fi în acest an cea mai afectată de recesiune dintre țările dezvoltate. Germania va stagna economic, dar, pe...

Economia Marii Britanii ar urma să scadă cu -0,6% în 2023, potrivit proiecțiilor FMI, care spune acum că Germania...
- Advertisement -

More Articles Like This