Tuesday, March 5, 2024

Melodie in memoria Laurei Stoica

Must Read

Duminică, 12 martie, nouă artişti români au interpretat o melodie în amintirea Laurei Stoica. Cu siguranţă, cântecele Laurei vor fi cele care vor păstra vie amintirea acestei voci speciale. Cântecul compus de Ovidiu Komornic este doar un omagiu în amintirea artistei grăbite de destin spre un ultim drum.

Descarca melodia la www.cityfm.ro – 3.27 MB

Muzica si versuri: Ovidiu Komornic Interpreteaza: Angela Similea; Sanda Ladosi; Oana Sarbu; Elena Carstea; Silavia Dumitrescu; Daniela Raduica; Catalin Crisan; Cristian Nistor; Ovidiu Komornic.

Laura Stoica şi logodnicul ei, toboşarul Cristian Margescu au fost înmormântaţi, duminică, la cimitirul Bellu. Ei au fost condusi pe ultimul drum de aproximativ 2000 de persoane.

- Advertisement -

Pe langa rude si apropiati, oameni obisnuiti, care nu i-au cunoscut personal pe cei doi, au aprins lumanari, au adus flori si jucarii de plus, pentru copilul pe care Laura Stoica ar fi trebuit sa-l nasca in toamna acestui an, transmit agentiile de stiri.

In ciuda ploii si a vantului, oamenii au stat ore intregi la coada, pentru a intra in Capela cimitirului, acolo unde se aflau sicriele celor doi artisti. In boxe s-au auzit cantecele cu care Laura Stoica a ajuns la inima publicului.

Cei doi au fost inmormantati in acelasi cavou, in zona destinata artistilor a cimitirului Bellu. (sursa: HotNews.ro)

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Glovo lansează un parteneriat cu Edenred. Comenzile la restaurante vor putea fi plătite cu cardul de masă

Glovo lansează un parteneriat cu Edenred România. Astfel, utilizatorii Cardului de Masă pot achita comenzile din restaurante. Glovo, platforma de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x