Monday, March 27, 2023

Microsoft ataca iPod-ul rivalului Apple

Must Read

Gigantul din Redmond are in pregatire un player muzical cu care sa atace piata dominata de iPod, sustin mai multe surse din industrie, citate de BBC si CNN.

Sub numele de cod Origami, playerul dezvoltat de Microsoft se vrea si o consola mobila multimedia, potrivita pentru a rula jocuri, videoclipuri sau aplicatii, fiind astfel un competitor si pentru consolele mobile, precum PlayStation Portable (PSP), de la Sony, sau Zen Portable Media Center, al italienilor de la Creative. Acesta din urma ruleaza chiar un sistem de operare Microsoft.

Pana acum, oficialii companiei pastreaza intentionat misterul in jurul “jucariei” multimedia. Pe site-ul origamiproject.com, care ar fi, potrivit CNN, inregistrat de Microsoft, vizitatorii sunt informati doar ca vor afla mai multe pe data de 9 martie. Data care coincide cu deschiderea oficiala a CeBIT, cel mai mare targ international de produse IT&C, desfasurat la Hanovra, in Germania.

Potrivit New York Times, Microsoft va lansa noul dispozitiv in parteneriat cu Intel. Aceeasi sursa afirma ca noul model va avea un display de 20 de centimetri si va fi vandut pentru aproximativ 1.000 de dolari, in functie de dotari. De asemenea, va fi lansata si o varianta mai mica, cu ecran de 10 centimetri.

- Advertisement -

Daca oficialii de la Microsoft au confirmat ca un asemenea produs se afla in dezvoltare, purtatorii de cuvant ai Intel nu au dorit sa comenteze articolele aparute in presa. Piata mondiala a playerelor muzicale este dominata autoritar de iPod, comercializat in trei variante, iar pe piata consolelor mobile, lider este Sony, prin PSP 2, lansat anul trecut.

Capital, 09 mar 2006

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Descoperă Invest Club – cea mai mare comunitate de investitori din România

Invest Club este cea mai mare comunitate de investitori din Romania, cu peste 25.000 de membri si este condus...
- Advertisement -

More Articles Like This