Saturday, May 18, 2024

O noua emisiune la TVR2: Retrospectiva saptamanala “Top7”

Must Read

Emisiunea este o retrospectiva saptamanala, ilustrata si comentata, realizata sub forma unui top al celor mai importante 7 stiri ale saptamanii ( se acest numar poate depasi in cazuri exceptionale, cand exista o avalansa de subiecte “tari” – se va pastra insa ierarhia de 7 locuri, plasandu-se doua stiri la egalitate, pe acelasi loc). Prima editie: duminica 5 martie 2006, ora 21.00.
Se vor aborda evenimente interne( cu precadere) si externe, practic din orice domeniu: politic, social, economic, cultural – chiar showbiz si sport, daca de aici va veni unul dintre subiectele majore ale saptamanii.
Nu va fi o retrospectiva tratata la modul “clasic”, in primul rand pentru ca vor exista evidente elemente de noutate.
Este vorba despre:
1) rubrica de “Reactii” – scurte comentarii inregistrate ( 1 -2 minute) ale analistilor politici, economici, militari, comentatori sportivi, sociologi, psihologi, samd.
2) rubrica finala “Ooops !” – un NO COMMENT de 1- 2- 3 minute, cu fazele cele mai interesante ale saptamanii, surprinse pe camera
( declaratii-soc, gafe etc).
In concluzie, prin continut si maniera de abordare, retrospectiva saptamanala ” TOP 7 ” va fi o constructie de cuvinte si imagini simpla si dinamica.

Realizator Mihai Radulescu, care a mai lansat la TVR emisiunile “Stirea zilei” si “Prim-Plan”. Ora de difuzare: in fiecare duminica seara, incepand cu data de azi, 5 martie, de la ora 21.00, pe canalul TVR 2. Sloganul emisiunii: “Ca sa poti merge ininte, trebuie sa te uiti si in urma!”

HotNews.ro, 04 mar 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

IPO-ul Premier Energy s-a încheiat cu succes, la prețul de 19,5 lei/acțiune

• La 1.000 de acţiuni subscrise, un investitor de retail va primi 125 de titluri • Data estimată pentru listarea...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x