Sunday, May 22, 2022

Orange isi dezvolta reteaua teritoriala

Must Read

Orange Romania a anuntat joi deschiderea oficiala a celui de-al 27-lea Orange shop, de aceasta data in orasul Braila, potrivit unui comunicat de presa al companiei. La sfarsitul anului 2005, Orange Romania a avut o cifra de afaceri de 870 milioane euro si 6,8 milioane de clienti.

Orange Romania a inaugurat joi, cel de-al 27-lea Orange shop, in orasul Braila, Calea Calarasilor nr.51, bloc 104, parter.

“Reteaua Orange shop este un canal extrem de important prin care comunicam cu clientii nostri si de aceea unul dintre obiectivele noastre este se dezvoltam cat mai mult aceasta retea”, a declarat Richard Moat, director executiv Orange Romania.

Orange este lider de piata in Romania cu 7 milioane de clienti si este parte a Grupului Orange una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, fiind prezenta in 17 tari. La sfarsitul anului 2005, Orange Romania a avut o cifra de afaceri de 870 milioane euro si 6,8 milioane de clienti, inregistrand cea mai mare crestere a bazei de abonati si venituri dintre operatorii din Romania.

- Advertisement -

HotNews.ro, A.V., 23 mar 2006

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Adevăratele motive ale impozitării progresive, dezvăluite de trei experți financiari. Pe cine va afecta aplicarea măsurii

Economia României este în dificultate, iar statul încearcă tot felul de soluții pentru a aduce bani la buget. Politicienii discută...
- Advertisement -

More Articles Like This