Friday, March 29, 2024

Orange isi dezvolta reteaua teritoriala

Must Read

Orange Romania a anuntat joi deschiderea oficiala a celui de-al 27-lea Orange shop, de aceasta data in orasul Braila, potrivit unui comunicat de presa al companiei. La sfarsitul anului 2005, Orange Romania a avut o cifra de afaceri de 870 milioane euro si 6,8 milioane de clienti.

Orange Romania a inaugurat joi, cel de-al 27-lea Orange shop, in orasul Braila, Calea Calarasilor nr.51, bloc 104, parter.

“Reteaua Orange shop este un canal extrem de important prin care comunicam cu clientii nostri si de aceea unul dintre obiectivele noastre este se dezvoltam cat mai mult aceasta retea”, a declarat Richard Moat, director executiv Orange Romania.

Orange este lider de piata in Romania cu 7 milioane de clienti si este parte a Grupului Orange una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, fiind prezenta in 17 tari. La sfarsitul anului 2005, Orange Romania a avut o cifra de afaceri de 870 milioane euro si 6,8 milioane de clienti, inregistrand cea mai mare crestere a bazei de abonati si venituri dintre operatorii din Romania.

- Advertisement -

HotNews.ro, A.V., 23 mar 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x