Thursday, March 28, 2024

Profit urias la grupul ProTV

Must Read

Peste 40 de milioane de dolari profit si peste 100 de milioane venituri pentru televiziunile conduse de Sarbu.Compania Central European Media Enterprises (CME), care controleaza posturile de televiziune Pro TV, Acasa si Pro Cinema, a raportat pentru anul trecut o crestere a veniturilor obtinute pe piata romaneasca cu 35,1%, la 103,3 milioane de dolari.

Profitul brut a fost de 43,8 milioane de dolari, in crestere cu aproape 76% fata de nivelul din 2004. Compania controleaza posturi de televiziune in mai multe tari din Europa Centrala si de Est, printre care Cehia, Slovacia, Slovenia, Ucraina si Croatia.

Veniturile totale ale CME in aceste tari au avansat anul trecut la 465,2 milioane de dolari, comparativ cu 246,5 milioane de dolari in anul 2004, in timp ce profitul brut s-a majorat de peste doua ori, de la 74,2 milioane de dolari la 157,8 milioane de dolari. Dupa anuntarea rezultatelor, cotatia actiunilor CME la bursa Nasdaq a urcat cu peste 7%, la 63,7 dolari.

Directorul general al CME, Michael Garin, a aratat ca o strategie sofisticata de vanzari, care include majorari de preturi, si un proces de restructurare ce va aduce diminuari semnificative de costuri sunt in curs de implementare la postul TV Nova din Cehia, sub coordonarea lui Adrian Sarbu, numit recent director al unitatii de business care reuneste operatiunile din Cehia, Slovacia si Romania.

- Advertisement -

Citeste articolul complet in Evenimentul Zilei

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x