Thursday, March 28, 2024

Seat in Romania – de 5 ani prin Topcar

Must Read

15 martie marchează împlinirea a cinci ani de succes pentru Topcar, dealerul SEAT din Cluj-Napoca. Alegând să se bucure de eveniment alături de iubitorii mărcii SEAT, Topcar propune acestora un maraton de 55 de zile al ofertelor speciale şi foarte speciale. 5% avans, 5 opţionale gratuite, 5 ani pachet de service sau reduceri de până la 55% la manoperă în service sunt doar câteva dintre ofertele cu care Topcar vine în întâmpinarea actualilor şi viitorilor săi clienţi.

“Dacă primul an a fost un an de pionierat, al doilea unul de consolidare a echipei Topcar, al treilea un an de poziţionare pe piaţă, al patrulea unul de ridicare a showroomului Topcar, iar al cincelea unul de evoluţii spectaculoase, anul şase îl dedicăm prietenilor noştri, marii familii a iubitorilor de SEAT”, afirmă Sorin Niste, director executiv al Topcar.

Seat

SEAT este un brand care reuşeşte cu succes să atragă şi să apropie oamenii prin spirit nonconformist şi dialog, iar Topcar nu face excepţie. Timp de 5 ani de zile a reuşit mereu să surprindă, să inoveze, să fie altfel. Acest lucru a devenit deja o promisiune pe care este bucuros să şi-o asume faţă de toţi cei care îi calcă pragul.

- Advertisement -

Iar pentru a fi mai aproape de clienţii săi în acest moment aniversar, Topcar a umblat la tot ce se poate: avansuri, dobânzi, accesorii, piese şi manoperă, ofertă generală. Începând cu 7 martie, timp de 55 de zile, totul este mai simplu, mai accesibil. Surprizele însă nu se opresc aici, primăvara aceasta aduce noutăţi şi în privinţa modelelor : Ibiza 2006, Cordoba 2006 si Altea FR.

Parte a grupului clujean Compexit Group, Topcar a ajuns să înregistreze în ultimul an o creştere de 105%, pozitionându-se astfel ca unul dintre cei mai importanţi dealeri SEAT din România şi unul dintre primii 5 dealeri de import pe piaţa clujului.

Topcar există pentru toţi cei care îşi doresc o maşină de familie, fără a fi nevoiţi să renunţe la sportivitate, pasiune şi putere; pentru cei care îndraznesc să creadă că viitorul se află deja aici; pentru cei care înteleg să lase grijile mişcării în seama specialiştilor.

www.topcar-seat.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x