Monday, March 4, 2024

SibiuOnline.com a lansat primul club virtual din Sibiu

Must Read

Dupa aproape patru ani de la lansare, site-ul www.sibiuonline.com inaugureaza un nou serviciu gratuit, unic in mediul virtual sibian; Clubul SibiuOnline.com, un club virtual cu premii si reduceri reale !
Site-ul are peste 40.000 de pagini vizualizate in fiecare luna iar numarul membrilor inregistrati a depasit cifra de 1200. Acestia din urma, precum si cei care se vor mai inregistra, pot obtine gratuit o legitimatie de membru, cu care pot achiziţiona la preţuri preferenţiale o multitudine de produse si servicii dintre cele mai diverse, oferite de partenerii clubului, cum ar fi: computere şi accesorii, software, servicii internet, servicii pentru ocazii speciale, bilete la concerte, sau consumaţii în localuri. Ghidul complet il gasiti la http://www.sibiuonline.com. Si acesta este doar inceputul, noi firme din alte domenii de activitate se vor alatura in curand clubului.

Al doi-lea avantaj pe care il ofera Clubul este posibilitatea de a acumula puncte in contul de pe site, ori de cate ori membrul foloseste legitimatia la un partener, numarul punctelor fiind proportional cu valoarea cumparaturilor, iar in final, punctele acumulate transformadu-se in bani.

Si daca credeti ca nu este suficient, mai primiti inca un bonus; in fiecare luna, unul dintre partenerii clubului va oferi un premiu pentru cei care folosesc legitimatia, premiu care va fi castigat in urma unei trageri la sorti, care se va desfasura in magazinul partenerului si care va fi filmata sau transmisa live pe internet.

Clubul se adreseaza cu precadere persoanelor care au domiciliul stabil in judetul Sibiu, iar legitimatiile se distribuie in mod gratuit printr-o cerere simpla facuta la adresahttp://club.sibiuonline.com

- Advertisement -

www.comunicatedepresa.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Glovo lansează un parteneriat cu Edenred. Comenzile la restaurante vor putea fi plătite cu cardul de masă

Glovo lansează un parteneriat cu Edenred România. Astfel, utilizatorii Cardului de Masă pot achita comenzile din restaurante. Glovo, platforma de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x