Tuesday, July 5, 2022

SMARTBOX a lansat E4YOU MAGAZIN – un OnLine Profesionist!

Must Read

Compania Smartbox este un apreciat furnizor de solutii de management si resurse umane, dedicata Invatarii Experientiale, cu un grad ridicat de interactivitate. Printre serviciile oferite se numara Jocurile de Afaceri (simulatoare de piata pe suport IT), programele de training clasic, programele de Customer Service, activitatile de Team Building si programele de consultanta.

Convinsi ca atat expertiza, cat si portofoliul de clienti reprezinta o garantie asupra bonitatii de care aceasta companie se bucura deja pe piata, SMARTBOX a decis lansarea unui nou business: S.C. E4YOU MAGAZIN S.R.L., ce administreaza web-site-ul de comert electronic www.e4you.ro.

Peste 3.000 de produse sunt deja disponibile, departamentul de documentare introducand permanent noi produse si actualizandu-le pe cele existente in dorinta acoperirii unei game cat mai largi de nevoi.

Modalitatile de plata ale produselor achizitionate de pe web-site-ul www.e4you.ro sunt cash (la livrarea produselor catre client) sau prin virament bancar. Pentru a putea veni in sprijinul clientilor sai, E4YOU a facilitat modalitatea de a cumpara produsele prin intermediul creditului contractat la banca. In acest sens, a fost semnat un parteneriat cu Raiffeisen Bank prin care clientii E4YOU persoane fizice pot beneficia de asemenea servicii.

- Advertisement -

Ca premiera in magazinele virtuale din Romania, este important de mentionat ca E4YOU MAGAZIN ofera si clientilor IMM facilitati similare: achizitia de produse prin credite Raiffeisen Bank.

www.E4YOU.ro include produse din categoriile: Computer&Office, Foto&Video, Accesorii&Add-Ons, Electronice si Electrocasnice.

Facilitatile pentru clienti sunt date de programele de fidelizare: Tombola lunara, Credite cu dobanda 0%, Fidelity Card si Rate4YOU!

www.e4you.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Junglă sexuală în Florești! O femeie geme atât de tare încât se aude de la 3 blocuri (VIDEO)

Locuitorii mai multor blocuri de pe strada Șesul de Sus, din Florești, trebuie să suporte în fiecare noapte un...
- Advertisement -

More Articles Like This