Thursday, March 28, 2024

SMARTBOX a lansat E4YOU MAGAZIN – un OnLine Profesionist!

Must Read

Compania Smartbox este un apreciat furnizor de solutii de management si resurse umane, dedicata Invatarii Experientiale, cu un grad ridicat de interactivitate. Printre serviciile oferite se numara Jocurile de Afaceri (simulatoare de piata pe suport IT), programele de training clasic, programele de Customer Service, activitatile de Team Building si programele de consultanta.

Convinsi ca atat expertiza, cat si portofoliul de clienti reprezinta o garantie asupra bonitatii de care aceasta companie se bucura deja pe piata, SMARTBOX a decis lansarea unui nou business: S.C. E4YOU MAGAZIN S.R.L., ce administreaza web-site-ul de comert electronic www.e4you.ro.

Peste 3.000 de produse sunt deja disponibile, departamentul de documentare introducand permanent noi produse si actualizandu-le pe cele existente in dorinta acoperirii unei game cat mai largi de nevoi.

Modalitatile de plata ale produselor achizitionate de pe web-site-ul www.e4you.ro sunt cash (la livrarea produselor catre client) sau prin virament bancar. Pentru a putea veni in sprijinul clientilor sai, E4YOU a facilitat modalitatea de a cumpara produsele prin intermediul creditului contractat la banca. In acest sens, a fost semnat un parteneriat cu Raiffeisen Bank prin care clientii E4YOU persoane fizice pot beneficia de asemenea servicii.

- Advertisement -

Ca premiera in magazinele virtuale din Romania, este important de mentionat ca E4YOU MAGAZIN ofera si clientilor IMM facilitati similare: achizitia de produse prin credite Raiffeisen Bank.

www.E4YOU.ro include produse din categoriile: Computer&Office, Foto&Video, Accesorii&Add-Ons, Electronice si Electrocasnice.

Facilitatile pentru clienti sunt date de programele de fidelizare: Tombola lunara, Credite cu dobanda 0%, Fidelity Card si Rate4YOU!

www.e4you.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x