Wednesday, February 28, 2024

Solutie 3G pentru utilizatorii de laptop

Must Read

Vodafone Mobile Connect este primul serviciu Vodafone ce aduce clientilor din mediul de afaceri noi beneficii semnificative si o experienta de utilizare superioara.

Cu alte cuvinte, noul produs ofera utilizatorilor de servicii 3G acces rapid si usor la Internet si la aplicatiile companiei, cum sunt: e-mail, Intranet, calendar, editor de agenda telefonica, SMS sau monitor de trafic de date, furnizand viteze de transfer al datelor de pana la 384 kbps.

Serviciul este lansat impreuna cu o varietate de oferte care raspund diferitelor nevoi de comunicare in mediul de business, de la pachetul Unlimited Mobile Internet & Office, pentru clientii cu nevoi extinse de comunicare, pana la oferte cu trafic de la 50 la 500 MB inclus.

Cei care aleg acest pachet pot adauga la aceasta oferta si optiunea care asigura acces la reteaua companiei si in roaming, prin toate diviziile si retelele partenere Vodafone.
In plus, pana la 30 aprilie 2006 clientii Connex Vodafone beneficiaza de o oferta promotionala speciala ce include un card 3G gratuit si o reducere de 50% pentru abonamentul respectiv.

- Advertisement -

Trebuie mentionat faprtul ca utilizatorii cardului 3G beneficiaza de acces la aplicatiile companiei chiar si atunci cand ies din aria de acoperire a retelei 3G, prin conectarea automata la reteaua GPRS a Connex Vodafone. Astfel, acestia beneficiaza de acoperire completa in retea si de acces continuu la aplicatiile companiei.

Romania Libera, 17 mar 2006

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un scriitor din Deva spune că a fost reclamat de vecini că are „prea multe cărți în casă”

Daniel Iancu, istoric, cercetător și scriitor din Deva, povestește că a fost reclamat de vecinii săi de bloc la...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x