Tuesday, March 5, 2024

Telefonie mobila Connex Vodafone la sate !

Must Read

Pentru a asigura servicii de telefonie locuitorilor satelor Zoresti si Ciobanoaia, din judetul Buzau, care au fost deconectati de la serviciile Romtelecom, Connex Vodafone anunta lansarea unei oferte compensatoare. Oferta Connex Vodafone aduce localnicilor din cele doua sate tarife cel putin la fel de avantajoase fata de cele de care au beneficiat pana acum.

Incepand de astazi, persoanele deconectate de la serviciile de telefonie pot beneficia de abonamentele Connex Vodafone de 4 USD si 7 USD / luna, la care se aplica o reducere de 50%, valabila pentru perioada incheierii contractului. Tariful este de 1 cent / minut pentru convorbirile efectuate intre 10 seara si 10 dimineata, pana la o suta de minute lunar, in reteaua Connex Vodafone. Aceasta oferta este insotita de telefoane mobile la preturi avantajoase. Clientii pot semna contracte pentru un an sau pentru doi ani, la alegere.

De asemenea, ei au la dispozitie si serviciul preplatit Cartela Connex. Precizam ca echipamentele instalate de Romtelecom pe frecventa 3G alocata Connex Vodafone, in localitatile din judetul Buzau, au produs interferente ce au impiedicat dezvoltarea retelei noastre 3G. Intrucat utilizarea partajata a spectrului nu este posibila, din motive tehnice, Connex Vodafone a decis sa asigure continuitatea serviciilor de comunicatii in aceasta zona, printr-o oferta compensatoare.

Connex Vodafone are dreptul de utilizare in exclusivitate, la nivel national, a spectrului alocat prin licenta 3G. Licenta a fost castigata in urma licitatiei publice organizate de MCTI, in anul 2005. Suma totala pe care Connex Vodafone o plateste statului roman pentru utilizarea licentei 3G este de 35 de milioane USD. La data de 25 aprilie 2005, Connex Vodafone a lansat comercial serviciile 3G in Romania, iar acum ofera aceste servicii in 15 orase. Extinderea acoperirii retelei 3G este una dintre prioritatile de business ale acestui an, orasul Buzau urmand sa beneficieze de servicii 3G de la sfarsitul lunii martie, 2006.

- Advertisement -

Cititi mai mult aici !

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Glovo lansează un parteneriat cu Edenred. Comenzile la restaurante vor putea fi plătite cu cardul de masă

Glovo lansează un parteneriat cu Edenred România. Astfel, utilizatorii Cardului de Masă pot achita comenzile din restaurante. Glovo, platforma de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x