Sunday, May 22, 2022

Un militar roman din Irak s-a impuscat in cap

Must Read

Un militar angajat prin contract din cadrul Batalionului 280 Infanterie, dislocat in Irak, s-a impuscat, marti, in cap, informeaza un comunicat al Ministerului Apararii.

Militarul se afla singur intr-un cort, la repaus in cadrul subunitatii, dupa executarea unei misiuni.

Dupa acordarea asistentei medicale de urgenta, militarul a fost transportat la spitalul Brigazii italiene, in subordinea careia actioneaza militarii romani.

Caporalul Dobre Lili a fost transportat cu un elicopter italian la un spital din Kuwait City, unde se afla sub ingrijiri medicale.Conform personalului medical al spitalului, militarul se afla in stare de coma, cu functiile vitale stabilizate.

- Advertisement -

Militarul, in varsta de 28 de ani, necasatorit, este angajat al Batalionului 280 Infanterie, din Focsani, din anul 2001. Unitatea participa la operatiunea Antica Babilonia din 25 ianuarie 2006.

In 6 iunie 2005, doi soldati romani au fost raniti in cursul unui atac la Bagdad.

Romania are 860 de soldati in Irak, ca parte a fortei multinationale condusa de Statele Unite si circa 900 in Afganistan.

HotNews.ro, C.N.A., 14 mar 2006

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Adevăratele motive ale impozitării progresive, dezvăluite de trei experți financiari. Pe cine va afecta aplicarea măsurii

Economia României este în dificultate, iar statul încearcă tot felul de soluții pentru a aduce bani la buget. Politicienii discută...
- Advertisement -

More Articles Like This