Vinul din Balcani are o imagine mai buna decat zona

Vezi cele mai mari reduceri ale magazinelor online:
eMag , Altex , Libris , Vegis , QuickMobile , FashionDays

Producatorii de vinuri din sud-estul Europei vor sa promoveze mai bine licorile balcanice, astfel incat acestea sa concureze produsele similare din tarile cu traditie.

Statele balcanice vor sa-si promoveze imaginea prin vinuri. Ambasadorul croat la Sofia, Drazen Collic a declarat la o intrunire pe teme de agricultura la care au participat oficiali din statele din sud-estul Europei ca imaginea vinurilor produse in aceasta zona este cu mult mai buna decat a regiunii in sine.

In prezent 10% din culturile de vita de vie din lume se afla in Balcani. Oficialii est-europeni vor sa profite de acest atu si sa imbunatateasca imaginea vinurilor din zona, intentionand sa le vanda in lanturile de supermarketuri europene. Viticultura din Blacani dispune in prezent de 700.000 de hectare de vita de vie, de temperaturi favorabile si de vecinatatea Marii Negre si Marii Mediterane.

La intalnirea de la Plovdiv au participat oficiali din ministerele agriculturii din Albania, Bosnia- Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Macedonia, Romania, Serbia si Turcia. Reprezentantii acestor state sustin insa ca principala dificultate este lipsa unor echipamente performante.Deschide un cont tranzacționare la bursă:

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro altex Aoro Carturesti logo QuickMobile

Articole asemănătoare recomandate pentru tine:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.